Speltips

Speltips Trelleborg v Landskrona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-07 18:30 Spela här

Speltips Trelleborg v Landskrona
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,30 Speltips: 1
2012-06-07 18:30 Trelleborg v Landskrona 1 2,30 holms

Vi får traggla oss igenom ett skånederby inför vad som komma skall i Kiev imorgon. Men det kanske inte ska underskattas då det kan finnas ett värde att hitta här.

Trelleborg var av många tippade i toppen, men har som vi alla vet gjort allt annat än att infriat dessa förhoppningar. Man ligger i skrivande stund trea från slutat med bara sex ihopspelade poäng vilket är oerhört uselt - för att vara Trelleborg.
Vad vi vet är att det finns, någonstans i den här truppen, mer att plocka fram, och det vore väl fan om man nu inte kunde göra det när det handlar om ett derby.
Alf Westerberg har brottats med en del skadebekymmer, men till dagens match återfås en viktig trio i Jensen, Abelsson och Viktor Svensson. Den sistnämnde lär dock inte starta men ger iaf tränare Westerberg bättre valmöjligheter.
Så, även om det ser mörkt ut på många plan så har vi i alla fall en ljusning här.

För Landskrona är det tvärtom. Dels har man en tränare som numera lägger lika mycket kraft på att vara expert i tv som att träna fotbollslag. Men har även fått trassel på spelarsidan då Fredrik Olsson skakade sig senast och missar kvällens match. Tungt avbräck offensivt. Sen tidigare saknas även duktige Linus Malmqvist. Och vi pratar inte om världens bredaste trupp Bois har att laborera med.
Dessutom, om vi ska hitta mer trassel så har faktiskt Landskrona bara två vilodagar sedan i måndags - Trelleborg har trots allt fått slickat såren och laddat batterierna i en vecka.

I min värld en ypperlig chans för Trelleborg. 2,30 är ett par tiondelar för högt ...

holms - 06 Juni, 2012, 23:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rubensvart - 2012-06-07 08:48:48

Linus Malmqvist har faktiskt varit frisk och i träning ett bra tag nu. Henke har valt att spela med Liverstam och Philip Andersson. Så han kan inte riktigt räknas som ett avbräck. Heja Bois.

Mitchx - 2012-06-07 07:03:29

En sak du missar att nämna är att viktige Ibrahim Koroma är avstängd för Trelleborg. Det bör nämnas