Äntligen dags för Grand Prix i Köpenhamn. Vissa tävlingar kan vara urtråkiga och vissa kan vara som denna. På Parken i Köpenhamn är det alltid tight och rolig speedway inför fullsatt arena. Kan bli en riktigt bra tävling där det är blandade former hos förarna.

Kikar vi tillbaka lite på senaste spelen så kan man ju inte deppa med huvudet direkt. 22 vinster har vi inkasserat på dem 25 senaste spelen. Detta har gett oss hela +61,53 units. Då kan man ha i baktanken att två av förlusterna har vart ”långskott”. Det är nästan en hel månad sen vi missade ett spel och det var långskottet på Harris till 11,00. Ett spel jag tänker försöka på mig igen.

Vinnare Chris Harris @250,00 @ Nordicbet
Insats: 1/5
Spelstopp: Lördag 19:00

Parken i Köpenhamn är som vi sa en tight arena där vi får se på jämna heat och rolig speedway. En helt öppen tävling och då går jag givetvis som vanligt på formen.
Lindgren tog hem hela tävlingen senast hemma i Göteborg. Där hoppades vi på en formkurva uppåt men istället kraschade han illa för några dagar sen och har smärtor i benet. Har inte visat någon bra form.
Jonsson har vart rejält ojämn senaste veckan men motorstopp och heatsegrar. Lyckades bra i SM men förlorade finalheatet.
Crump och Holder har visat lite ojämn form också med floppresultat och toppresultat.
En som vart jämn hela veckan är Harris som öst in med heatsegrar hemma i England. 12 heatsegrar på 17 heat är riktigt bra, där 4 är andraplaceringar. Hemma i Elitserien blev han poängbäst i Västervik med 10p.
Tycker de är en så pass jämn tävling och Harris har form nu så testar 1 units på överoddset som vinnare till 250,00 hos Nordicbet . Borde vara runt 30ggr pengarna i mitt tycke. Unibet ligger på 201,00, medans andra bolag har 70-100ggr insatsen.

This is the stats tab
This is the post tip