Speltips

Speltips Mål i turneringen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-10 18:00 Spela här

Speltips Mål i turneringen
Land: Europa Liga: EM
Odds: 1,57 Speltips: England Under 5,5 mål
2012-06-10 18:00 Mål i turneringen England Under 5,5 mål 1,57 Mikel

Hej på er!

Det var ett tag sedan jag skrev. Det får vi beskylla det tragiska spelutbudet för. Här på Rekatochklart har jag legat rätt lågt. Men nu när EM börjar närma sig är det dags att skriva av sig – åter igen. Tidigt i morse skrev jag om två stycken guldspel som skulle dyka upp under förmiddagen. Dessvärre kom det saker i vägen, men nu är jag redo för att delge mig utav mina spel.

Spel nr. 1
England under 5,5 mål @ 1,57
Bolag: Expekt
Insats: MAXSPEL – 10/10

Som alla av er antagligen redan är väl medvetna om har det varit en tuff vår för det engelska landslaget. John Terry har hamnat i en rasisthärva, vilket lett till Rio Ferdinand hamnat utanför truppen. Ja, ni har koll på allt det där, så jag drar inte upp det något mer.

Roy Hodgson anslöt som förbundskapten för ungefär en-två månader sedan, och det är naturligtvis inte optimalt – vare sig för honom själv, eller för spelarna. Nu har man dessutom en riktigt tuff grupp i form av Sverige, Ukraina och Frankrike. På pappret ska England och Frankrike ta sig vidare, men nu är det inte så självklart.

När jag satt och kikade igenom utbudet hittade jag två väldigt intressanta spel. Det första, är ju då att England gör under 5,5 mål i turneringen. Den sista har England inte sprutat mål omkring sig. De senaste fem matcherna har slutat med slutat med sex mål, varav fyra uddamålssegrar.

För om England går bra i det här mästerskapet tror jag att det kommer genom ett disciplinärt England, som tar få risker. Det finns dessutom ingen som kan påstå att de spelare som England har tillgängliga – offensivt sett – är speciellt imponerande.

Om England skulle ta sig till kvartsfinal, vilket jag inte tror att dem gör, är det högst troligt att de ställs mot Spanien. Jag tror alltså att England – som bäst – mäktar med en kvartsfinal. Det betyder att man på sin höjd kan få till fyra matcher.

Låt oss nu säga att man i gruppspelet får till ett snitt på tre mål. Ett mål per match. Det betyder att England ska göra tre mål mot Spanien.

Okej – låt oss räkna lite högre då. England gör två mål på Sverige och Ukraina, men bara ett mot Frankrike. För att vårt spel då ska England får man bara gör ett på Spanien. Lyckas man göra mål Spanien? Tveksamt.

Som sagt – det här spelet tycker jag är riktigt bra. Tråkigt att jag inte hann få ut reken tidigare, då oddset varit uppe och härjat mot 1,70 – 1,80. Maxspel – 10/10 units.

Följ mig mer än gärna på Twitter @Mikelbetting, där det dyker upp en hel del spel, utöver de som jag lägger upp här.

Mikel - 07 Juni, 2012, 19:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
minibiff - 2012-06-10 12:40:43

Nvm, det gäller under HELA EM! Chansen finns att England går vidare och tycker inte oddset lockar!
De gör nog minst 2 baljor mot Ukraina, sedan minst 1 var mot Fre/Swe

minibiff - 2012-06-10 12:35:49

Lägg även till då att Rooney bara spelar sista matchen mot Ukraina!

Jag ryggar!