Speltips

Speltips Mål i turneringen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-09 18:00 Spela här

Speltips Mål i turneringen
Land: Europa Liga: EM
Odds: 1,75 Speltips: Irland under 2,5 mål
2012-06-09 18:00 Mål i turneringen Irland under 2,5 mål 1,75 Mikel

Irland under 2,5 mål @ 1,75
Bolag: Expekt
Insats: 10/10 MAXSPEL

Med Trappatoni vid rodret tar Irland på söndag kväll sig in i EM-turneringen. Sommarens slutspel är blotta andra EM-slutspelet som nationen deltar i. Man har betydligt mer erfarenhet av VM-fotboll, där man deltagit i fyra slutspel.

Tyvärr – för Irlands del- lär EM-vistelsen bli kortvarig. Man har hamnat i en väldigt tuff grupp – Spanien, Italien och Kroatien. Det är troligt att man skulle kunna få med sig ett oavgjort resultat mot Kroatien, eller till och med knippa igen 1-0 seger.

Irland har inte tagit sig till EM tack vare ett offensivt spel. Man har varit otroligt solida bakåt, och målproduktionen framåt har hämnats. Det är bara att ta en titt på de tre senaste matcherna för att förstå vad jag menar:
Irland – Tjeckien 1-1

Irland – Bosnien 1-0
Ungern – Holland 0-0

Nu tänker någon av er att det kanske är dumt att utgå från träningsmatcher som statistik, som det ändå är. Men det är ju ändå förberedelse för hur det kommer se ut, och i EM-matcherna kommer prioritet till 85 % ligga till defensiven. Fungerar inte den till 100 % kommer man få åka hem efter tre matcher.

I öppningsmatchen möter man Kroatien. Det kommer – precis som Irlands senaste matcher –bli en målsnål affär. Möjligen lyckas Irland, genom en fast situationen eller något liknade, göra ett mål. Men vi räknar med att Irland max får in en boll i den här matchen.
Därefter väntar Spanien. Det här kan BARA sluta på ett sätt. Spanien vinner, och
håller nollan. Visst, Irland har skrällt förut, men hur man än vrider på det så gör Irland inte ett mål i den här matchen.

Om vi tar oss vidare till den sista matchen i gruppspelet för Irland så väntar då Italien. Inför den matchen, behöver Irland göra två mål för att vårt spel ska spricka. Italien har problem, både defensivt och offensivt. Men fortfarande – Irland styrka är defensiven, där kommer fokuset ligga. Enligt mig kan man inte få in två mål i den här matchen.

Det här spelas tungt. 10/10 units. Glöm inte att följ mig på Twitter @Mikelbetting

Mikel - 07 Juni, 2012, 20:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!