Speltips

Speltips EM Ryssland v Tjeckien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-08 20:45 Spela här

Speltips EM Ryssland v Tjeckien
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 2,50 Speltips: 1
2012-06-08 20:45 EM Ryssland v Tjeckien 1 2,50 holms

Ett odds jag spanat på enda sedan det släpptes.
Ryssland har ett smart uppbyggt lag där offensiven består av spelare från Zenit - och den defensiva delen från CSKA Moskva. Och det ska inte underskattas att ha samspelta lagdelar från klubblagen.
Nu tror jag inte alls att Ryssland kommer att visa upp samma fantastiska fotboll som för fyra år sedan, det vore bara dumt. Vi minns ju alla hur de spelade brallorna av t.ex Holland i kvartsfinalen. För att inte glömma matchen mot oss. Men det lär inte krävas för att slå kvälens motståndare.

Förbundskaptenen Dick Advoocat visade under kvalet smart defensiv där varje pjäs är införstådd i sin roll, och när lägena gavs framåt så visades det ingen nåd när en pånyttfödd Arsjavin, Kerzjakov och supertalangen Dzagojev blixtsnabbt ställde om.

Och den fällan tror jag faktiskt att Tjeckien kommer att gå i ikväll.

Tjeckerna har alltid haft ett offensivt tänk. Förut har också kunnandes funnits där, därför har laget alltid varit en fröjd att se.
Nuförtiden så finns det inte så mycket att glädja sig åt. Man försöker anfalla, men det blir inte mycket av det. Att man överhuvudtaget är i det här mästerskapet får ses som överraskande med tanke på hur det såg ut i både kval och playoff.
Cech i buren och Rosicky på mitten kommer att vara tvungna att överträffa sig själva enormt för att det här ska gå vägen. Men lär knappast räcka ändå.

I min värld så kommer Ryssland att straffa Tjeckien något så fruktansvärt i omställningarna, och där kommer segern att grundläggas.
Ryssland rappa framåt - Tjeckien stabbig backlinje.
Tjeckien tunna framåt - Ryssland välorganiserat bakåt.

Ryssland inleder med en trea och 2,50 hos bet365 smakar alldeles utmärkt på den

holms - 08 Juni, 2012, 00:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!