Speltips

Speltips Tyskland över 7,5 mål

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-09 20:45 Spela här

Speltips Tyskland över 7,5 mål
Land: Polen/Ukraina Liga: EM 2012
Odds: 1,80 Speltips: Över 7,5 mål
2012-06-09 20:45 Tyskland över 7,5 mål Över 7,5 mål 1,80 Hallberg_GTE

Hela världen som följer EM-slutspelet verkar vara något enade om att Tyskland är ett av lagen som står på ena planhalvan i EM-finalen den 1:a juli. Jag kan räcka upp handen så högt jag kan och säga att jag är en av dem.

Någon genomgång av Tyskland ska jag inte behöva göra. Vet man inte vad Tyskland har åstadkommit dem senaste mästerskapen så har man antagligen haft skogs-tv med usel sändning och noll vetskap om vad fenomenet internet är för något. Läser du det här förmodar jag att du är en dagliga läsare på R&K och därmed VET DU varför och DU VET att Tyskland är att räkna med även i detta mästerskap.

Som morsans sambo sa så klokt när jag frågade honom vilka han trodde skulle vinna EM: "Jag tror på Tyskland. Jag vet inte vilka spelare som försvunnit eller tillkommit, jag vet bara att dem alltid är bra i stora mästerskap." En synnerligen vis man det där.

Och ska man gå långt i ett mästerskap i dagens fotboll som måste man göra mål. Inget Grekland 2004 här inte. Nej då. Fartfylld och varierad anfallsfotboll är dagens fotbollsfilosofi och det är precis det som Tyskland står för i mina ögon.

Därför tror (vet) jag att Tyskland kommer att trycka in över 7,5 bollar i nät under detta mästerskap. Vare sig man gjort det innan finalen eller om man gör det under finalen, så kommer man att göra det.

Detta spel är satt enbart på känslan men jag kan även backa upp det med lite statistik om så önskas.

Mästerskp. - Plac. - Mål

VM 2006 - Semi - 11 mål (14 med bronsmatch)
EM 2008 - Final - 10 mål
VM 2010 - Semi - 13 mål

Över 7,5 mål i dem tre senaste mästerskapen. Notera också att slutspelspelsmål är INKLUDERAT i detta spel. Alltså ev. mål i kvart, semi och final kommer att räknas.

I kvalet öste man också in mål. 34 st på tio matcher. 3,4 mål i snitt per match. 3-0 och 3-1 mot motstånd som Belgien och Turkiet som jag anser håller liknande klass som Portugal, Danmark och Tjeckien.

Att man hamnat i dödens grupp ser jag inte som något hinder. Det enda motståndet kommer att vara Holland och dem slog man i en träningsmatch senast i November med 3-0. Danmark och Portugal ser jag inte som några hinder alls och dem kommer inte att räcka till. Här räknar jag med 2-3 bollar till Tysklands fördel. Mot Holland vill det mycket till om man skall göra 3 mål igen. Men 1 eller 2 bollar räknar jag iskallt med att man trycker dit.

I slutspelet ställs man sedan mot 1:an eller 2:an i Grupp A beroende på var man själva hamnar. Jag tror att man vinner gruppen och att man kommer att ställas mot Polen, Tjeckien eller Grekland. Vilka man än möter kommer det att bli seger och gissningsvis petar man in 2-3 bollar här med.

Sedan väntar Semi och ja, vid det här läget är spelet för mig redan klart. Men med tanke på att jag tror på Tyskland i en ev. final så måste man ju göra mål i semin med, och det är ju bara till våran fördel ifall man gör det.

1,80 på att en av världens målgladaste nation kommer att göra över 7,5 mål under detta mästerskap är taget utan att blinka.

EDITERAD 2012-06-08 23.57:41

EDITERAD 2012-06-09 13.22:36

Hallberg_GTE - 09 Juni, 2012, 13:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!