Speltips

Speltips Holland-Danmark

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-09 18:00 Spela här

Speltips Holland-Danmark
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 1.72 Speltips: 1
2012-06-09 18:00 Holland-Danmark 1 1.72 RalleArvid

Ikväll är det grupp B som startar med Holland – Danmark. Grupp B är en grupp som kvalitativt överträffar gårdagens grupp A med cirka 1200 %. Förutom att Holland givetvis är ett mycket bättre lag i grunden än Danmark så finns en annan mycket vital aspekt som bör tas i beaktning: Holland måste nämligen vinna denna nyckelmatch då man efter den har Tyskland i nästa match och sedermera rå-cyniska och defensivt skickliga Portugal. Ett väldigt likt upplägg och schema som Sverige, och paralleller kan dras med våran premiärmatch mot Ukraina där tre poäng är livsviktiga då de två tuffare matcherna stundar efter denna. Några premiärnerver ser jag heller ingen risk för ikväll för de orangea då Holländarna är rutinerade och självförtroendestinna inför situationer likt dessa.

Vidare bevittnade jag Danmark bli våldtagna av Brasiliens U21(!!!) häromsistens, och det var samma Danmark som till stora delar ska försöka stå emot en orange virvelvind från alla håll, och framförallt kanter ikväll. Särskilt var det för de defensiva leden som jag hade varit orolig om jag varit dansk, och bättre led att vara orolig för finns om man ska möta ett av världens bästa lag offensivt sett.

Danmark har visserligen en bättre formkurva än Holland sett till officiella matcher, något som vi som vet bättre än att stirra oss blinda på resultat från obetydelsefulla träningsmatcher tackar och tar emot för då detta betyder ett högre odds för oss.

Ja, Holland spelas ikväll alltså utan att blinka till ett tacksamt odds och vad mer behöver sägas? Jag spelade dem som världsmästare till ett ytterst förmånligt odds senast och jag är väl inte jättefrämmande för den mästar-tanken heller här i årets turnering och då är ett instabilt Danmark i en premiär absolut inget att vara rädd över.

Holland som potentiell mästare alltså, dock är det förståeliga faktum att de är lägre nedtryckta oddsmässigt nu något som får mig att avstå att spela dem som turneringssegrare, avstår gör jag däremot definitivt inte från att spela den raka Hollands-segern ikväll mot Danmark.

Förutom den raka ettan tycker jag även att en liten slant på överspelet (2.5) till fina 2.05 ggr pengarna kan vara på sin plats då detta är två snarlika lag taktikmässigt som predikar den hederliga och välfunna gamla klyschan: ”anfall är bästa anfall… förlåt, försvar”.

Troliga startelvor:

Holland:
Stekelenburg
Van der Wiel, Heitinga, Bouma, Willems
De Jong, Van Bommel
Robben, Sneijder, Afellay
Van Persie

Danmark:
Andersen
Jacobsen, Kjaer, Agger, S Poulsen
C Poulsen, Kvist
Rommedahl, Eriksen, Krohn-Dehli
Bendtner

1.72 för den raka ettan är i mina ögon aningen för högt och mina konkretiserade spel inför kvällen blir alltså som följer:

Holland vinner ikväll till 1.72 på bet365 .
Över 2.5 mål till 2.05 på bet365 .

Nu är vi igång och herregud vad kul det är att följa EM på VÄRLDENS bästa klotterplank här på rekat och på @RalleArvid på twitter, eller hur?!

RalleArvid - 09 Juni, 2012, 11:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
krawz - 2012-06-09 16:35:52

Meddelandesom det alltid snackas om så är traditionens makt ENORM vid mästerskap och Grekland hade inte vunnit på polsk mark på 7-8 matcher tror jag igår och dom fick ingen seger mot Polen heller trots en straff. Danmark har inte vunnit mot Holland efter ordinarie tid på 45 år!!!! Lär sitta stenhårt i skallen på danska spelarna. Ryggar den här!

Pettson - 2012-06-09 11:55:04

guldmässig?*

Pettson - 2012-06-09 11:54:37

men jag testade holland+ö2.5 &tyskland+ö2.5& argentina+ö2.5

@dubblar, kul spel.:)

har för övrigt en insats på vanp att näta. :)

Pettson - 2012-06-09 11:53:20

ba spel ralle! men backlinjen är inte fuldmässig? svaga länken. vinst idag? tror jag på. så rygg (även om jag inte singlar här, på gott eller ont) GL! och bra/trevlig läsning som alltid. :)