Speltips: Karlskrona AIF - Lindsdals IF

Sport: Bonnfotboll
Spelstopp: 2012-06-09 16:00
Land: Sverige
Liga: Division 2 sydöstra Götaland
Odds: 2,02
Tips: DNB 2 (Eget val)
Får väl droppa lite info om matchen Karlskrona-Lindsdal..

Lindsdal (liffen) har efter en trög start tagit 4 raka segrar mot bra motstånd (oskarshamn,husqvarna,vimmerby,tenhult). Det som framförallt stämt är en stabil backlinje och målvakt som verkligen hittat rätt. Endast 1 insläppt mål på dessa 4 senaste vinstmatcher och detta mot Tenhult. Alltså har man nollat båda topplagen Husqvarna hemma och Oskarshamn borta så det är mycket starkt. Den backlinje+målvakt som lirat dessa matcher är idag fullt tillgänglig och lär starta sin 5.e match ihop vilket självklart är ett stort plus. I övrigt ställer Lindsdal förmodligen ett av sina bästa lag på benen där det finns mycket alternativ. Den enda som saknas (som inte är långtidsskadad) är den gamle räven Fredrik Petersson som är bortrest vilket såklart är ett minus då han förmodligen är en av Liffens bästa spelare och sjukt nyttig. Det ska dock tilläggas att Fredrik inte heller spelade matchen mot Vimmerby senast och då vann Liffen ändå med 1-0 så man står inte och faller det finns som sagt gott om alternativ, framförallt idag då mer eller mindre alla är tillgängliga. En spelare som varit tillbaka de senaste matcherna som är väldigt viktig för Liffen både spelmässigt och utanför plan är Johan Wittberg (Holms bästis) som nätat 2ggr på 3 senaste. En ruskig energi och kämparvilja på den killen som tyvärr haft problem med skador men som sagt nu har han varit tillgänglig de senaste matcherna och är grymt nyttig, kommer bli det även idag.

Sammanfattningsvis är Lindsdal inne i en positiv trend och laget lyser av självförtroende. Man börjar verkligen tro på att man kan gå upp i ettan och man vill fortsätta hänga på i toppen. Dock ska man ta i akt att de aldrig är lätt att vinna 5 raka matcher på denna nivån i denna serien där alla kan slå alla. Det kommer förr eller senare en reaktion och idag blir det tufft då det är lite "derbykänsla" när man möter Karlskrona.

Karlskrona i sin tur har väl gjort en Lindsdal fast tvärtom. Man började serien väldigt fint med 4 segrar på de 5 första matcherna men har nu radat upp 3 raka förluster (motala, Ljungby,Oskarshamn). Samtidigt så har man haft ekonomiska problem (igen, inte många år sen sist) och spelare och tränare har inte fått sina löner utbetalda vilket såklart har lett till ett visst missnöje. Detta faktum ska dock inte påverka idag, man kommer inte lägga sig ner och dö. Detta är ett ganska hett möte då det först och främst är derbykaraktär men framförallt finns det mycket anknytningar mellan de båda lagen. Vi har bland annat i Karlskrona de förra lindsdalsspelarna/lindsdalsborna Sebastian Halle och Robin Sjöö som känner mer eller mindre alla i och omkring Lindsdal. I Karlskrona finns också de förra Nybro if spelarna/tränaren Sanin Filovic, Jörgen Helmersson och Daniel Holm som alla mött Lindsdal i heta derbyn förut och en sak är säker är man ifrån Nybro gillar man inte Lindsdal så här vill man inte förlora. I Lindsdal i sin tur har vi bland annat förra Karlskronaspelaren Carl Sahlén som säkerligen vill slå sina gamla kamrater. Som ni märker så finns det tändvätska nog för att de ska bli en het tillställning och det kommer knappast vara någon som viker ner sig. Ska man kika på Karlskronas lag har man en fin trupp för att vara Div.2 (som alltid) och man är ett gediget topp 5 lag som man varit i många år. Fina spetskvaliteter i forwardsen Sanin Filovic (4 mål) och Adam Kaarle (5 mål). Har dålig koll på tillgängliga spelare osv men backen Adam Stefanson ska vara tillbaka från avstängning sen matchen senast vilket är ett plus. Karlskrona är ett erkänt bra hemmalag och man stoltserar nästan alltid men en av de finare gräsplanerna i serien år efter år. Just kvaliteten på gräsplanerna kan ju påverka konstgräslag som Lindsdal men just på grund av att kvaliteten är så god på Västra Mark (Karlskronas hemmaplan) tror jag inte de kommer göra någon skillnad idag.

Sammanfattningsvis kan man säga att de är ett jämt möte där Lindsdal är laget med form och medgång medans Karlskrona är hungriga att bryta den negativa trenden. Mycket interna möten och många "matcher i matchen" vilket kommer resultera i tuffa dueller och hårt spel. Som jag sagt innan tror inte direkt att saker runt omkring som uteblivna löner och liknande kommer spela någon roll idag, det finns så mycket andra grejer idag som är viktiga så sådant glöms bort. Båda lagen har bra trupper att tillgå och det är två bra div.2 lag som gör upp om poängen helt enkelt. Ur spelsynpunkt hade jag förmodligen valt att dela upp detta möte som 50/50 men nu har oddsättarna satt Kaif som lite favoriter och därför ligger värdet i Lindsdal. Känns som att de kan sluta lite hur som helst men tar parti för Lindsdal här mycket på grund av den fina formen, stabila backlinjen och såklart ett bra odds. Inget man sätter fantasisummor på dock. Mitt spel i matchen blir en DNB 2 till 2,02 så skulle man iaf få tillbaka insatsen vid X. Men kan gå lite hur som... Använd denna infon och hitta din egen ställning till matchen. Jag säger inte att något är rätt eller fel, gäller att skaffa sig en egen uppfattning. Detta är bara en hjälp på vägen! God tur.
  Karlskrona AIF - Lindsdals IF
Spela på Speltips Karlskrona AIF - Lindsdals IF
Slangen - 9 Juni 2012 - 12:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
13:00  Mendes - Shmyrev
Bordtennis - Challenger series - Mendes
1.80
17:30  Litvinov - Plzen
Ishockey - Extraliga - 2
1.80
19:00  Rögle - Färjestad
Ishockey - SHL - 1
4.85
19:00  Frölunda - Örebro
Ishockey - SHL - 1
1.72
19:00  Jönköping - Växjö
Innebandy - SSL - 2 hcp -2,5
1.84
20:00  GCK Lions - Langenthal
Ishockey - Swiss League - 2 hcp -1,5
1.76
20:45  Real Madrid - Tottenham
Fotboll - Champions League - Flest mål - 2:a halvlek
1.95
20:45  RB Leipzig - Porto
Fotboll - Champions League - X2
1.78
20:45  Spartak Moskva - Sevilla
Fotboll - Champions League - 1X
2.01
20:45  Spartak Moskva - Sevilla
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp +0,5
1.98
20:45  Real Madrid - Tottenham
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
2.20
20:45  Manchester City - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.60
20:45  Man City - Napoli
Fotboll - CL - 1 asian hcp -1,5
2.48
02:00  Cavaliers - Celtics
Basket - NBA - 2 hcp +3,5
1.90
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  Örebro SK - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
19:00  Örebro SK - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming