Speltips New Jersey Devils - Los Angeles Kings

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-06-10 02:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 1.94
Tips: Los Angeles Kings
Inatt är det dags för den femte finalmatchen i NHL där Los Angeles Kings leder med 3-1 i matcher mot New Jersey Devils.

I förra matchen lyckades Devils reducera till 3-1 i matcher och Tallinder gjorde en efterlängtad comeback, en imponerande comeback dessutom. Men jag tycker inte vi ska lägga för stor tyngd på den förlusten för Kings då risken finns att nerverna spökade lite när dem kunde ta sitt första Stanley Cup-guld någonsin i Staples Center.

Så inatt bär det åter av till Prudential Center och det är ju inget att hymla om att Kings trivs bättre på bortais i slutspelet, där är dem obesegrade med 10 vinster av 10 möjligt. Ruskigt imponerande!

Och inatt tror jag dem förlänger den sviten, jag ser Kings som det bättre laget. Dem är riktigt tunga att möta och lämnar inte många ytor. Enda nackdelen som jag ser det är deras bedrövliga powerplayspel, dock så har jag svårt att tänka mig att matchen skulle präglas av utvisningar för ingen vill bli syndabockar i en sån här match.

Så jag tror Kings lyfter bucklan inatt till ett odds på 1.94 på Betfair. (moneyline - fulltid inkl. övertid) Insats 4/5 units.

Kommer även lägga en peng på under 4.5 mål då Kings har Jonathan Quick som jag anser vara en av NHLs bästa målvakter och Devils har den gamla räven Martin Brodeur som även han är av mycket hög klass och besitter en enorm rutin. Tror inte lagen vill bjuda varandra på någonting i en sån här viktig match, det lär bli tight!

Lycka till om ni ryggar! Mvh MGentz @ Twitter.


EDITERAD 2012-06-09 22.30:23
Spela på New Jersey Devils - Los Angeles Kings hos Betfair
Spela nu
MGentz - 9 Juni 2012 - 22:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: