Speltips

Speltips Ukraina v Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-11 20:45 Spela här

Speltips Ukraina v Sverige
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 2.10 Speltips: Sve AH 0
2012-06-11 20:45 Ukraina v Sverige Sve AH 0 2.10 holms

Spel: Sverige med Asian Handicap 0 till oddset 2.10 hos bet365 . Det betyder 2.10 om Sverige vinner. Pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort. Spela alltid asian handicap 0 i stället för dnb (insatsen tillbaka vid oavgjort) hos de spelbolag som erbjuder asian handicap. Asian handicap 0 är samma spel som dnb men ger ofta högre odds då spelbolagen har lägre vinsmarginal för asian handicap.

Jag har gått igenom en oerhörd förvandling den senaste veckan.
För varje dag som gått så har jag bara blivit mer och mer övetygad: Sverige kan inte förlora idag!
Det svenska landslaget känns så jävla harmoniskt och ju fler inslag och ju fler krönikor jag läser från den svenska em-basen så stärks bara förhoppningarna. Det i kombination med att Ukraina har gjort ett par usla insatser på slutet har väckt en enormt förhoppning som inte alls fanns för ett tag sedan.

Elmander känns som en startspelare vilket betyder att Toivonen kan användas till vänster på mittfältet och Elm då kan placeras som sittande bredvid Källström. Så hade iaf undertecknad startat. Känner Hamrén för att göra annorlunda så antar jag väl att det är det bästa alternativet, men huvudsaken är ändå att han faktiskt brottas med angenäma problem. Valmöjligheter ska inte underskattas.
Att vi dessutom har ett stycke Zlatan som verkar vara i sitt livs form är såklart en detalj som kan bli helt matchavgörande. Vi vet som bekant att den mannen kan avgöra en match helt på egen hand - OM han är på det humöret.

Vi kan förvänta oss en anstormning första 10-15 minuterna. Ukraina lär vara så satans speedat av att kliva ut i en em-premiär på hemmaplan.
Men, kunnandet är oerhört begränsat vilket vi sett med all tydlighet på slutet. Står bara Sverige emot den första kvarten så ser jag alla möjligheter att vi sen kan ta över händelserna, när hemmanationen har fått lekt av sig det värsta adrenalinet.
Sen ska vi inte heller glömma att Ukraina inte har någon målvakt. Eller, det finns ju en snubbe som såklart ska vakta kassen, men hade man haft sina bästa keeprar tillgängliga så skulle den här olyckan inte ens vart med i truppen. Så illa är det. Skjut, Sverige, skjut!

Dock! Jag hyser alltid respekt för hemmanationer. Man får aldrig ignorera fördelen av hemmaplan. Därför kan kanske Ukraina lösa ett kryss med hjälp av den 12:e spelaren. Därav ett asian handicap 0 tips. Pengarna tillbaka på kryss.

Sverige, nu trampar vi igång!

holms - 10 Juni, 2012, 22:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Fierom - 2012-06-11 00:57:56

Rättelse:Insats, hehe.

Fierom - 2012-06-11 00:57:31

Ryggar med min största insatt någonsin. Tack Holms.

KD - 2012-06-10 22:54:39

Hoppas bara vi inte fått kollektiv optimism-hybris efter alla positiva rapporter från myspyslägret i Kiev. Vi ska slå ur underläge. Spelet känns dock alldeles för tilltalande för att låta bli, pengarna tillbaka på x känns safe.Eller var det läskigt med Ukraina U21 och 6-0 kvadden av de svenska för nån vecka sen? Kan de andra gulblå lyfta av gammal öststatsdoping (se kräkningar häromdagen9 och en galen publik. En turk dömer, hemmadomare? Holms form känns dock god så vi ryggar. Egna formen helt i plåt så ta rygg på nån som känns het blir receptet.