Speltips

Speltips Frankrike-England

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-11 18:00 Spela här

Speltips Frankrike-England
Land: Internationell Liga: EM
Odds: 3.10 Speltips: X
2012-06-11 18:00 Frankrike-England X 3.10 RalleArvid

Då är det dags för den dag som vi alla väntat på. Trots att EM hållit på hela helgen är det egentligen ikväll det börjar på riktigt. Dels givetvis pga att Sverige går in i turneringen men för min del också framförallt för att England spelar. Av förklarliga skäl har jag följt Englands förberedelser och uppladdning tillochmed på närmare håll än vad jag har följt Sveriges. Därför vet jag att det bara finns en sak som talar för att England ska lyckas i detta mästerskap och det är det faktum att ingenting talar för dem överhuvudtaget. Inte ens de själva, varken media eller supportrarna har ens en gnutta hopp om succé i Ukraina denna sommar, och det kan endast vara positivt.

Hursomhelst, båda kvällens trupper är i högsta grad sargade av skador och långt ifrån de bästa tänkbara. Visst, England är hårdare drabbat än de flesta både med skador, avstängningar och nej tack från bärande spelare men också Frankrike saknar en del tongivande spelare.

I Englands fall så är det framförallt i offensiven som det ser oroväckande ut, Rooney är avstängd och Carroll, Downing, Young och Milner är kvalitativt så långt ifrån Nasri, Malouda, Benzema och Ribery man kan komma. England kommer få problem att göra mål genomgående hela turneringen men man kommer också vara svåra att göra mål på då man har en defensivt prioriterande tränare som fokuserar på taktisk, defensiv disciplin samt krigande, patriotiska (i vissa aspekter lite för patriotiska) lejonhjärtan i Terry och Lescott samt för en gångs skull en fantastisk målvakt av yppersta världsklass i Hart.

England har en positiv historik mot kvällens motståndare med 16 vinster och bara åtta förluster på de 28 tidigare mötena mellan lagen. I mer modern historia är det dock positivare statistik för fransmännen men det har varit idel tighta matcher med målfattiga uddamålssegrar, en historia jag är övertygad om kommer inträffa även idag.

Bortsett från en målrik 2-3 förlust mot Holland har England fyra matcher av de fem senaste där det bara fallit ett enda mål, Frankrike har visserligen varit involverade i mer målrika drabbningar på sistone men genrepet slutade helt mållöst mot Belgien.

Detta i kombination med öppningsnerver samt insikten om att ett kryss faktiskt inte är det absolut sämsta tänkbara för något av lagen gör att jag tror på en tät, målfattig tillställning där krysset ligger nära till hands.

Frankrike:
Lloris
Debuchy, Rami, Mexes, Evra
Cabaye, Diarra
Nasri, Malouda, Ribery
Benzema

England:
Hart
Johnson, Terry, Lescott, Cole
Milner, Gerrard, Parker, Downing
Young
Carroll

Under 2.5 är rejält nedtryckt och i skrivande stund får man bara runt 1.50 för det. Därför testats även en slant på under 1.5 då det är mer spelvärde i den till 2.62 på Ladbrokes . Vidare testat en liten peng på att England lyckas kriga sig till ett X som ger 3.10 på bet365 . Ni förstår således också vilka resultat jag tror på så om ni vill gå in på något av dessa får man runt 6.00 gånger för vilket också testas ett par kronor på.

Lycka till lads och följ matchen här på klotterplanket och på twitter (RalleArvid).

RalleArvid - 11 Juni, 2012, 07:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-06-11 16:54:09

Underbar respons. Cheers!

thomas88 - 2012-06-11 13:15:08

Vinner inte Frankrike idag,så gör dom det aldrig. Frankrike spelar en modern attack fotboll, med två jättar därframme. Ribery - som kan vara rätt enerverande att se - med sitt gnäll, sina 10 dödsryckningar vraje match. Han ser förvånad och överraskad ut vrrje gång han stupar. Han är kvickare i fötterna än de flesta, så brytningsförsöken kommer alltid försent. Så hans snabbhet är både hans fördel och hans fall. Han borde inte se så förvånad ut.Dessutom är han själv en liten djävul när det gälleratt vinna tillbaka bollen. Och hans live recentioner av domarinsatsen, borde rendera honom mer än ett gult kort. Eftersom hans gnäll finns i varje match, så förstör det fotbollen. Men samtidigt kan man inte komma ifrån att hans engagemang samtidigt ger matcherna en nerv! Så på gott och ont - tror jag - att Ribery tillsammnas med Riberys raka motsats - den otroligt sportslige Benzema - som har lärt sig att hålla god min - trots alla fällningar han utsätts för - ger Frankrike segern. Fotbollstekniskt är fransmännen överlägsna England.
Men engelsmännen kan trösta sig med att de fortfarande kommer att vara världsmäster. ( i den anglofiliska världsfotbollens egna ögon) Betydligt mer media på England och svenske Hodgson, än t ex Danmark, som trots allt är ett broderfolk: Det kommer att gå undan när Frankrike sätter fart!! Håll i kepsen.

Hultberg - 2012-06-11 11:59:39

Jag spelar också krysset. Känns som alla matcher slutar det...