Räntespel så det skriker om det.

Många gamblers är säkert rädda för en målsnål tillställning sedan dem bevittnat Englands genrep som var allt annat än klang och jubelföreställning. Disciplinerad dödstråkig defensiv fotboll har genererat i två stycken 1-0 segrar mot Norge och Belgien.

Men, det finns ju trots allt två sidor av ett mynt. Och på andra sidan står ett Frankrike som i sina genrep har bjudit upp till klang och jubel föreställning i form av 3-2 mot Island och 4-0 mot Estonia. JAJAJAJA, det är inga världsnationer. Men man försöker iallafall att gå till attack och göra mål. Och på köpet lyckas man även med att släppa in ett par mot självaste Island. Då borde ju t.o.m. England kunna peta in en eller två bollar.

De facto att England stött på Norge och Belgien och lyckats hålla nollan är skillnad när man nu ställs emot ett Frankrike som har spelare som Ribery och Benzema i kalasform. Lägg därtill spelare som Nasri och Malouda som besitter en hel del teknisk finess. Den sistnämnde kan verkligen bli att räkna med nu när han funnit sin position på det centrala mittfältet. Det luktar med andra lite mer mål när man rabblar upp dessa namn gentemot John Carew och Romelu Lukaku....

Nationerna möttes även i en träningslandskamp i November och då vann fransmännen med 1-2 på Wembley. Bara en liten hint om hur ett ev. resultat kan se ut ikväll.

1,61 på över 1,5 mål är ett fint räntespel och passar även bra in i en ev. dubbel eller trippel.

Lycka till och FORZA SVERIGE!!!

This is the stats tab
This is the post tip