Speltips

Speltips Ukraina-Frankrike

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-15 18:00 Spela här

Speltips Ukraina-Frankrike
Land: Europa Liga: EM
Odds: 2.10 Speltips: 2
2012-06-15 18:00 Ukraina-Frankrike 2 2.10 mr_england

Sälj barnvagnen, råna din farmor, panta dina burkar eller satsa hela socialbidraget. Ett bättre läge än så här får du aldrig då Frankrike kan spelas till över två gånger pengarna att slå Ukraina!

Ukraina vann mot Sverige. Mycket tråkigt men om vi ska hitta något positivt i det så är det att vi nu erbjuds ett mycket högt odds på Frankrike att slå Ukraina i den andra gruppspelsmatchen. Oddshöjande! Tyvärr hade jag och många andra fel gällande Sverige. Det nya Sverige visade sig vara en bluff och Hamrén en extremt naiv man. Visserligen med ett vackert leende och snygg kostym men tyvärr inte tillräckligt kunnig för att leda och förstå vad som krävs för att lyckas med vårt begränsade landslag.

Lustig, Mellberg och Toivonen var så usla att det inte ens kan kommenteras. Elm var helt värdelös och det är lika stor chans att han hamnar i United eller Liverpool som att Anders Breivik får Nobels fredspris. Zlatan var helt ok och det går absolut inte att lasta honom för förlusten. Men om man jämför Zlatans insats med Shevchenkos så förstår man varför Zlatan kommer bli ihågkommen som en spelare som gjorde det bra i den italienska ligan medan Shevchenko och många andra kommer bli ihågkomna som stora europeiska spelare. Shevchenko hade knappt två halvchanser och gjorde två mål. Fantastiskt trots uselt försvarspel från Sverige.

Ukraina vann utan att imponera. Hur många chanser skapade man egentligen mot ett uselt Sverige. Inte många och man sköt bara fyra skott på mål. Jag blev inte alls imponerad av Ukraina trots vinsten. Tar man bort Shevchenkos mål, vilket man kan göra då kompententa försvar som England och Frankrike aldrig skulle tillåta dessa, så var det inte mycket att hänga i granen.

Ska man vara ärlig så imponerade inte heller Frankrike i öppningsmatchen. Men de mötte i alla fall England som spelade helt ok och det syntes tydligt att både Frankrike och England var nöjda med att dela på poängen. Efter att ha sett Ukraina-Sverige förstår vi varför… Frankrike har hög kapacitet och kan bättre än man visade mot England. Nu behöver Frankrike en trepoängare och då tror jag att det blir helt annan fart än mot England. Full fart framåt och med spelare som Benzema, Ribery och Nasri blir det inte lätt för Ukraina att stå emot.

Det räcker egentligen med att lista Frankrikes startelva från Englandsmatchen för att motivera det här spelet.

Lloris
Debuchy
Mexes
Rami
Evra
Diarra
Nasri
Malouda
Cabaye
Ribery
Benzema

Frankrike behöver vinna den här matchen. Självklart vill även Ukraina vinna men oavsett hur det går så kommer Ukraina ha en livlina i den sista matchen mot England. För Frankrikes del skulle det vara oerhört riskabelt att inte ta tre poäng mot Ukraina. Ett ovanligt harmoniskt och heltaggat Frankrike med ett lag som är mycket bättre än Ukraina spelare för spelare och i skarpt läge vinner därför den här matchen. Att vi får över två gånger pengarna är en skänk från ovan och det är bara att tacka spelgudarna och ta emot!

Spel: Frankrike vinner mot Ukraina – odds 2.10 bet365

mr_england - 12 Juni, 2012, 00:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
narkan - 2012-06-13 22:53:58

ryggar hårt och lägger även till sverige att göra mål. i en dubbel med 3.7 ;)

rubensvart - 2012-06-12 22:21:44

jovisst att han har 5 spelare runt sig men då är du ju inne på hur han tar sig fram till läget. Chansen , som han förvisso skapar på ett bra sätt, är ju hur man än vänder och vrider på det oerhört solklar.

Kan komma på mig själv att gilla Zlatan ibland ja :)

BB_Rekarn - 2012-06-12 22:20:25

Denna måste testas med 8/10 units!

mr_england - 2012-06-12 11:02:22

rubensvart: Shevchenko var ensam i straffområdet och hade fem svenskar runt sig vid 1-1 målet. Dessutom låg Mellberg före honom då anfallet startade. Inte direkt en straff med bakbunden målvakt...

Är du en sån där Zlatan-taliban :)

1984 - 2012-06-12 10:36:17

Bra rek, kliver in på Frankrike över 1,5 mål till 2,50.

rubensvart - 2012-06-12 10:29:43

Shevchenko hade knappt två halvchanser? I min bok så är 1-1-målet en 100 %-ig målchans där det vore uselt att missa. Ungefär som Zlatans 1-0.

Jockizzz - 2012-06-12 01:33:50

Bra spel, kommer säkert spela det med. Dessvärre såg jag inte matchen mellan England - Frankrike. Men läst statistiken ifrån den och Frankrike är det bättre laget. Ukraina var verkligen inte jättebra, Sverige var riktigt urusla. Ett passningsäkert Frankrike kommer kunna låsa upp matchen på ett annat sätt. Kommer bli tungt bet på frankrike. Sen skadar det inte at Ukraina har en riktig sopa till målvakt. benzema kommer ha lekstuga med Ribery, Nasri och grabbarna får vi hoppas. Tom. handikapp lockar. enda som kan hindra fransk seger är att heva får bollen några för många gånger i straffområdet.