Speltips

Speltips Polen-Ryssland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-12 20:45 Spela här

Speltips Polen-Ryssland
Land: Europa Liga: Fotbolls-EM
Odds: 2.15 Speltips: Över 2.5 mål
2012-06-12 20:45 Polen-Ryssland Över 2.5 mål 2.15 J.Westlund

Hej alla R&K-läsare!

Jag är en 24-årig stockholmare med ett genuint och enormt fotbollsintresse. Trots att jag spelat i många år har jag aldrig fått arslet ur och registrerat mig här-detta blir alltså min debut-rek på Rekat&Klart!

Polen, Polen, Polen.... Vad hände i premiären? De inledde väldigt lovande och när det i paus stod 1-0 efter Lewandowskis vackra nickmål och en grek utvisad trodde åtminstone jag att det skulle bli tre solklara poäng till den ena värdnationen. Istället verkade de i andra halvlek tagna av stundens allvar och tillät grekerna in i matchen med ett tidigt kvitteringsmål genom Salpingidis och när målvakten Wojciech Szczęsny (Arsenal) agerade oerhört klumpigt i en utrusning och visades ut fick Grekland som bekant ett jätteläge att avgöra matchen, men andremålvakten Tyton räddade Karagounis straff.

Ryssland var det lag som kanske imponerade mest av alla i premiäromgången. De bjöd på härlig underhållning när Tjeckien krossades med 4-1 där lovande mittfältaren Alan Dzagoev (CSKA Moskva) blev tvåmålsskytt. Med Dzagoev, Arshavin och Kerzhakov finns tre mycket vassa vapen offensivt-lägg därtill att EM 2008-succén Pavlyuchenko som gjorde mål i premiären efter inhopp också finns att tillgå så står det klart att ryssarna har kvalité i anfallsspelet.

Polen är efter premiärkrysset iprincip tvingade att satsa framåt och gå för tre poäng från kick-off samtidigt som Ryssland som beskrivet ovan har en väldigt vass offensiv. 2.15 på överspelet känns kanon!

J.Westlund - 12 Juni, 2012, 03:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
J.Westlund - 2012-06-22 00:47:23

Blev 1-1 trots en hel del lägen....