Speltips

Speltips Polen y Ryssland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-12 18:00 Spela här

Speltips Polen y Ryssland
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 1,85 Speltips: Båda lagen gör mål; Ja
2012-06-12 18:00 Polen y Ryssland Båda lagen gör mål; Ja 1,85 holms

Två lag som i mina ögon imponerade offensivt sett från de första matcherna.
Att Polen skulle dundra ut mot Grekland som en bulldozer var klart väntat och det var alltså ett smärre under att man inte vann den där matchen - OM man ska se till den första halvleken. Vad som sedan skedde i den andra var ett smärre mysterium.
Men vad vi tar med oss till det här spelet är Polens offensiva lust från första 45 och en sylvass Legvandowski som såklart måste rankas som en av de bästa anfallarna i hela EM. Kommer fler mål från hans kroppsdelar.

Ryssland i sin tur är en lömsk motståndare. Lurar ofta sina motståndare att tro att de har har kontroll på händelserna, slår sedan till utan nåd i blixtsnabba omställningar med herrar Arsjavin, Kerzjakov och supertalangen Dzagojev i huvudrollerna. Vi såg det mot Tjeckien - och vi såg det i kvalet.
Idag inför Polen har ryssarna skaffat sig ett bra utgångsläge. En seger ger en kvartsfinalbiljett - men även ett oavgjort resultat ger goda förhoppningar inför slutrundan.
Jag förväntar mig ett likadant Ryssland nu som senast. Alltså ett lag som kommer att straffa Polen skoningslöst så fort chansen ges.
Däremot vågar jag inte alls ta ställning för tvåan, har alldeles för stor respekt för hemmanationen här som kommer att sälja sig oerhört dyrt, och det med ett stycke Lewandovski längst fram som kan göra mål på allt.

Det är Jarelind och Anders Andersson som bjuder på målen. Och jag är helt inne på att vi även idag får se måljubel från bägge lägren ...

holms - 12 Juni, 2012, 07:00

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!