Speltips

Speltips Polen - Ryssland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-12 20:45 Spela här

Speltips Polen - Ryssland
Land: Polen/Ukraina Liga: EM 2012
Odds: 2,50 Speltips: Ryssland över 1,5 mål
2012-06-12 20:45 Polen - Ryssland Ryssland över 1,5 mål 2,50 Hallberg_GTE

Jag vet inte vad spelbolagen har för låga tankar om Ryssland. Eller om man vänder på det, för höga tankar om Polen. Men av att döma efter omgång 1 i grupp A kan vi konstatera att Ryssland är fullständigt kapabla till att ösa på framåt och vräka in mål och att Polen är fullständigt kapabla till att släppa till bakåt när man får spela 11 mot 10 mot Europas förmodligen defensivaste nation.

Polen förde spelet, skapade mest chanser inledningsvis mot Grekland och höll tätt fram till andra halvlek. Well woppidoo... Detta måste ha skapat någon slags tro om att Polen kommer vara rena murbräckan ikväll.

Det man verkar ha glömt av är att Ryssland fullkomligt demolerade Tjeckien i premiären. Faktum är att 4-1 var i underkant. Det borde blivit mer. Rysslands spetsforward Alexander Kerzhakov lyckades med konststycket att avlossa 7 skott, utanför mål! 17 skott mot mål totalt för hela laget.

En annan faktor som spelar in ikväll är att Tjeckien i nuläget leder mot Grekland med 2-0. Det betyder att Polen mer eller mindre är tvingade att ösa på framåt för att inte Tjeckien skall få ett övertag en ev. helt avgörande match om andraplatsen i 3:e omgången.

Och vad innebär detta för Ryssland?
Ja, att man kan låta Polen rulla bollen medans man ligger rätt i sina positioner för att sedan erövra bollen och göra det man älskar mest och bäst: KONTRA!

Tillåts man göra det så kommer det att rassla i Polens nätgavlar minst två gånger ikväll, var så säkra.

Lycka till!

Hallberg_GTE - 12 Juni, 2012, 19:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!