Speltips Youzhny - Dolgopolov

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-06-13 14:30
Land: Tyskland
Liga: ATP Halle
Odds: 1,80
Speltips: Dolgo ett set
Spela på Speltips Youzhny - Dolgopolov
Börja spela här
Spela på Dolgo ett set
Alexandr Dolgopolov är en av världens mest ojämna tennisspelare. Han kan vara å ojämn att han ser ut som en världsetta första set och amatörspelare i andra. Nu möter han ryssen Mikhail Youzhny i första matchen och turneringens andra runda. Youzhny är en vass allround-spelare som tämligen väntat premiärslog Haase i öppningsmatchen.

Dolgopolov är tusen gånger bättre på gräs än vad han visade förra året då han chockartat fick stryk av Fernando Gonzalez och Carlos Berlocq - två grusspelare som hatar allt gräs som inte går att röka. Men nu har han redan haft sin formsvaga period för året och jag är övertygad om att han kommer att göra det bra fram till Wimbledon.

Ukrainaren bröt första rundan i Rom mot Verdasco p.g.a magvärk som inte var märkvärdigare än en veckas vila. Han försvann i första omgången i Roland Garros och tog tre dagars innan han började träna på gräs.

Ryssen har inga överdrivet bra resultat på gräs. Två gånger har han ställt upp i Halle. 2008 åkte han ut i andra omgången mot Nicolas Kiefer och samma tysk stog också i vägen 2010 i första omgången.

Dolgopolov nådde andra rundan i Halle 2010 där Kohlschreiber blev för svår. Tyskarna är svårtslagna på hemmaplan. Dolgo nådde dock semifinal i Eastbourne (gräs) som får ses som den största framgången hittills.

De har mötts två gånger tidigare med tre set båda gångerna och varsin vinst som resultat. Det känns väldigt logiskt att Alexandr Dolgopolov kniper ett set även idag.

2010 Kuala Lumpur Hardcourt Vinst Youzhny 6-1 5-7 7-5
2010 Toronto Hardcourt Vinst Dolgopolov 1-6 7-6(4) 7-5

Bwin erbjuder 1,80 på att Dolgo tar minst ett set.
Spela på Youzhny - Dolgopolov hos Bwin
Poldan - 12 Juni 2012 - 23:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: