Speltips

Speltips Holland - Tyskland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-13 20:45 Spela här

Speltips Holland - Tyskland
Land: Internationell Liga: EM
Odds: 2.00 Speltips: Över 2.5
2012-06-13 20:45 Holland - Tyskland Över 2.5 2.00 RalleArvid

Nu har det lossnat lite för mig efter en trevande start på detta mästerskap. England satt som en smäck både resultat-mässigt och tecken-mässigt och igår fick jag även dit tjeckien (trots att jag tyvärr inte hann reka den). Ikväll hoppas jag att flytet håller i sig och spelet jag har hittat känns faktiskt riktigt bra med tanke på det fina oddset.

Amrish har på ett förtjänstfullt sätt redan täckt min initiala rek på both teams to score i Holland – Tyskland. Jag hittar ett annat intressant odds som jag därför vill dela med mig av.

Att du Tyskland skulle gå mållösa ser jag som totalt otänkbart, och om man ska vara ärlig är krysset inte något optimalt resultat på något sätt för Holland ikväll. Om vi köper dessa premisser, vad har vi då att se fram emot? Jo, ett Tyskland som gör minst ett mål och ett Holland som förmodligen kommer gå för seger i matchens samtliga skeden. Detta kommer innebära två saker: 1. Att Holland förmodligen kommer mäkta med att sätta minst en balja och 2. Att Tyskland kommer erbjudas en hel del fina kontringsmöjligheter till att göra ytterligare mål.

Holland var en stor besvikelse i första matchen, trots att man skapade hur många chanser som helst ENLIGT STATISTIKEN så tycker jag inte man var nämnvärt giftiga alls och danskarna hade, framförallt efter sitt ledningsmål, ganska god koll på de långt ifrån flygande Holländarna. Idag har man ingenting att be för som sagt utan full fart framåt från start och jag håller inte för otroligt att det kan lossna ikväll. På samma sätt som jag hoppas att Sveriges kniven-på-strupen-situation kan leda till avspändhet och en approach till matchen som leder till att man spelar ut till fullo.

I fyra av de fem senaste mötena lagen emellan har det slutat med över 2.5 mål, och i tre av dessa fem har det dessutom bjudits på över 3.5 mål.

Jag spelar som sagt även both teams to score till över 1.70 men jag tycker att över 2.5 till fina 2.00 är ett utmärkt spel även det.

Holland:
Stekelenburg
Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems
N De Jong, Van Bommel
Robben, Sneijder, Afellay
Huntelaar

Tyskland:
Neuer
Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm
Khedira, Schweinsteiger
Muller, Ozil, Schurrle
Gomez

Lycka till lads!

RalleArvid - 13 Juni, 2012, 12:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ck4 - 2012-06-13 19:19:36

jag hoppas att det blir en målrikt match :) dock tror jag att tyskland vinner med 4-2. Men visst en ej snubblande VanPersie idag kan allt hända.

Pettson - 2012-06-13 14:05:12

kan det här bli en sådan här grupp där alla slår alla? holland vinner idag? ahha. komiskt? :)