Speltips Andreas Jonsson

Sport: Speedway
Spelstopp: 2012-06-13 18:30
Land: Polen
Liga: Ekstraliga
Odds: 1,85
Speltips: Över 10p
Spela på Speltips Andreas Jonsson
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Över 10p
Hejsan!

Nu kan man snart börja säga halvtid på årets säsong. En del ligor ligger runt hälften just nu. Men vad gör väl det, vi fortsätter ändå på det vinnande spåret. Efter en dålig vecka i början av april har det gått spik rakt uppåt. 25 tunga vinster på 29 senaste spelen. Endast 4 förluster där 3 av dem har vart ”långskott”. På denna streak har vi gått +68,03 units.

Vi har sedan tidigare ett långtidsspel på Hampel som vinnare av Grand Prix. Men det gick i kras senast då han kraschade så illa att det blev operation, det är sånt som kan hända. Men ni trogna twitter-följare har fått en räddning på detta förhoppningsvis. Australien att ta hem Lag-VM till hela 3,50ggr. Nu är den nere på dryga 1,90 eftersom Polen tappar enormt i Hampel. Detta gör att vi har guldläge att säkra upp något annat land dagarna innan det avgörs.

Andreas Jonsson Över 10,5p @1,85 Nordicbet
Insats: 3/5
Spelstopp: 18:30

Varför inte fortsätta på den polska ligan där vi inte haft ett fel på hela säsongen. Tycker faktiskt linan borde ligga en pinne högre eller på 12 (asian). Förra veckan var ett helvete för Jonsson. Flera motorstopp och stora problem med cykeln överhuvudtaget. Sparken för Mulle Meck och vips så var de bra igen … I söndagens omgång i polska ligan så åkte Jonsson in maxpoäng (3, 3, 3, 3). Han fick stå över ett heat när dem ledde så stort, därför körde han inte 5. Det visade sig inte vara något engångstillfälle då han körde makalöst bra igår och fort framförallt. 17 inkörda poäng av 18 möjliga blev resultatet igår för sitt Dackarna.
Idag åker han återigen på hemmaplan för sitt Falubaz Zielona Gora där han kör riktigt bra. Idag åker han i par tre gånger med Davidsson. Davidsson är totalt värdelös nu och har usel form. Endast 5p igår på reservplats. Jonsson ska komma före honom samtliga gånger räknar jag med. I mina ögon finns det bara två förare som kan innebära poängtapp och det är Walasek och Crump, därför insatsen hålls nere. Jonsson Över 10,5p spelas med 3 units till 1,85 hos Nordicbet. Tyvärr är det stor risk för regn ikväll så det kan bli inställt och därmed void på spelet.
Spela på Andreas Jonsson hos Nordicbet
IB. - 13 Juni 2012 - 16:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: