Speltips Holland

Sport: Välj sport
Spelstopp: 2012-06-17 20:45
Land: EM
Liga:
Odds: 35
Tips: Vinna guld
Tja vill börja med att säga att detta är ett chansspel!! Holland stod inför EM premiären i 7ggr pengarna att vinna EM, efter en svag match mot Danmark så gjorde man en helt okej match mot Tyskland och var kanske till och med värda en poäng i den matchen, som jag ser det så har Holland lika stor chans som Spanien och Tyskland att vinna guldet (om man tar sig vidare från dödens grupp på söndag)!! och jag tror verkligen inte det är omöjligt, Om Tyskland gör sin plikt mot Danmark och vinner den matchen (vilket dom gör 19 av 20 matcher) och Holland slår Portugal med minst 2 mål så slutar Holland tvåa i gruppen, och får då i kvartsfinal möta vinnaren i grupp A (borde bli Ryssland) och den matchen vinner Holland!! och går isåfall till semifinal där dom får möta Spanien,Frankrike,England,Sverige eller Ukraina och jag tycker inte att Holland är sämre än nåt utav dom lagen egentligen och vinnaren tror jag får möta Tyskland i final, och går Holland vidare ur gruppen på söndagkväll då går dom till final och där tror jag dom tar revanch på Tyskland från gruppmatchen!!! Som sagt vad inget all in spel men jag tycker helt klart 35ggr pengarna på Holland vinna guld känns mäktigt högt på en av huvudfavoriterna inför EM, detta blir mitt roliga speldrag iallafall =)

Lycka till alla om ni ryggar!!!
Ps. Kommentera gärna vad ni tycker!
Spela på Holland hos Unibet
Spela nu
zingo82 - 15 Juni 2012 - 07:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
zacko - 2012-06-17 08:54

Jag tycker inte tanken är helt fel och 35 ggr känns inte helt fel även om jag tycker att det är svårbedömt. Det vi kan konstatera är att om Holland lyckas trassla sig vidare från gruppen så lär de iaf inte stå i några 35 ggr, långt ifrån. Och jag tycker också att holland trots allt har en viss chans att greja avancemang. Övertygad om att Tyskland slår Danmark o sen är det upp till Holland att göra sitt mot Portugal. :)

TheMechanic - 2012-06-16 13:15

DUMT TÄNKT.

Holland har dåligt deffensiv PLUS att man är för statiska i offensiven.
Robben-Sneijder-Van Persie-Affelay-Van Der Vaart-Hunteelar = spelare som trivs bäst med boll. ÄR enormt dåliga i spelet utan boll, sällan man tar en löpning i blindo för att öppna ytor.

Luvan14 - 2012-06-16 04:27

Inget dumt tänk, men tyvärr är det inte mäktigt högt utan ett underodds, vilket enkelt kan visas med en magtematisk uträkning. Bet365 ex erbjuder 8,20 på dubbeln tyskland -0,5 och holland -1,5. I kvarten mot ex Ryssland får du ca 1,40 på holland ot, mot spanien i en semi blir holland klara underdogs, ca 2,10 på holland. I en final mot tyskland blir holland också underdogs, om än mer knappt, ca 2 ggr. Denna femling ger 48 ggr vilket är samma spel som guld till 35. Visserligen kan andra lag slå spanien och tyskland och själva bli underdog mot holland, men att ducka spanien i semi blir mycket svårt svårt, dessutom tror jag att oddsvärderingarna i slutspel inte är i överkant, går nog snarare att hitta högre odds. Tycker den iaf går "even" mot att några andra lag än tyskland/spanien går vidare. Skulle min värdering mot förmodan vara för hög finns det ändå gott om utrymme i 48 ggr vs. 35.

Vill med detta också varna andra för att dessa längtidsspel är en ren "bluff". Bolagens rejk är alltid betydligt högre på långtidsspel och/eller när många objekt ingår i samma spel. Man tjänar i längden på att spela 1X2 med ot istället. Bolagen har maskiner som räknar ut sånt där, det går inte att lura dom.

SoloNapoli - 2012-06-16 00:48

Tyskland kontrollerade matchen och var betydligt bättre. Men som personen nedan skriver. Kul att lösa andras filosofier.

Och OM nu Holland går vidare och får Ryssland,,,, var inte så säkert där. Den ryska björnen har fördelen av att tio utav elva spelare är från CSKA eller Zenith. Dvs samspelet lag till tusen! Dessutom vänder det för Kerzhakov idag.

Mvh Joakim

Pettson - 2012-06-15 09:15

även om jag inte håller med så uppskattar jag ditt tänk/att du delar. så keep it coming! :)

Pettson - 2012-06-15 09:14

nej håller inte alls med bara för att man skapar är man inte värde ngn poäng. angående holland -tyskland. gör om. skriver det jag skrev innan em och under hela mästerskap.

BACKLINJEN ÄR FÖR SVAG!! kolla TYskland. klassen emellan. startar med banP. ha. nej blir inga orangefödda här inte. :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: