Speltips: Ukraina - Frankrike

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-15 18:00
Land: Europa
Liga: EM
Odds: 3.20
Tips: Fra gör mål i båda hl
Hejja Sverige!! Idag är det en så viktig match så det finns inte på kartan. Personligen tänkte jag göra allt vad jag kan för att bidra med mentalt stöd till Svensk seger idag. Jag ska nämligen ha min samma gamla sunkiga landslagströja som jag hade på plats när Sverige besegrade Paraguay-06 och Grekland -08. Idag är jag inte på plats, men jag tar en fulare tröja idag enbart för att få in det positiva tänket och stämningen inför matchen.

Igår satt Spanien som en schmäck för mig. -1,5 var aldrig ens hotat och även ett av mina resultattips satt. På twitter (@AmrishKubavat) hade jag dessutom kryddat på med ytterligare två spel; Irland att få över 2,5 kort i matchen samt sen rek på Torres att göra första målet i matchen som blev vinnande båda två.

Så jag ska försöka rida vidare på mitt EM-självförtroende med en ny rek från EM idag. Och det är inte från den match som har allt svenskt fokus idag, utan det blir Ukraina - Frankrike.

Jag tänker följande:

Frankrike hade möjlighet att gå framåt rätt rejält i förra mötet mot England när England bara bevakade 1-1 i andra halvlek, men inte heller fransmännen var supersugna på att gå för segern. De hade mycket mer att ge, men kom inte fram med så mycket folk som de hade kunnat köra.

Min känsla där är då att Frankrike också var ganska nöjda med 1-1 och det tyder på att de håller Sverige och Ukraina som två sämre lag och därmed "vet" att de kommer att lösa den här situationen ändå, trots "bara" 1-1 mot England.

Och då är vi här vid det mentala läget i match två som jag tror kan fälla avgörandet idag. Frankrike måste nästan gå för segern idag medan Ukraina har råd att förlora och ändå fixa avancemang i sista omgången mot England.

Frankrike känns bättre än Ukraina och efter Ukrainas seger mot Sverige senast så lär Frankrike ha full respekt för Ukrainarna.

De kommer nog sätta stort fokus på Andriy Yarmolenko och Sjevsjenko och löser fransmännen de två gubbarna så har de mycket vunnet.

Frankrike har klart fler individuellt skickligare spelare som bör kunna lösa den här matchen och därför tror jag att Frankrike kommer att vinna den här matchen.

Men spelet som jag har fastnat för är att Frankrike gör mål i båda halvlekarna till klart högre 3.20 (än de 2.00 - 2.05 som Frankrike står på hos de flesta bookiesarna för rak vinst).

Drömmen vore 1-1 efter första halvlek, men även 0-1 kan vara okej.

Lite större risktagande i det här spelet men också klart spelvärt odds. Och efter matchen så kommer vi även veta mer om hur förutsättningarna blir för Sverige inför sista omgången.

Drömmen för spelet här och Svenskt vidkommande är att Frankrike spelar 2-2 mot Ukraina (med ett mål i varsin halvlek för Frankrike) samtidigt som Sverige slår England. Då går Sverige vidare på X mot Frankrike. Men där är vi inne på önsketänkande. Först ska detta spel jobbas in!!

//Amrish
  Ukraina - Frankrike
Spela på Speltips Ukraina - Frankrike
Amrish - 15 Juni 2012 - 15:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bajenake - 2012-06-15 16:52

riktigt intressant! Ryggar den!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
14:30  Everton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.04
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming