Speltips

Speltips Portugal-Holland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-17 20:45 Spela här

Speltips Portugal-Holland
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 2.60 Speltips: 2
2012-06-17 20:45 Portugal-Holland 2 2.60 RalleArvid

Ja, att reken på Sveriges match inte satt trots att den borde det är ju så oerhört oväsentligt för tillfället i jämförelse med att Sverige är ute ur EM trots att man inte borde vara det.

Apatisk och hålögd utan någon vidare sömn varken fredag-lördag eller lördag-söndag gjorde det omöjligt för mig att samla tankar inför gårdagens matcher, och tur var väl det, för jag hade inte varit spot on på gårdagens resultat kan jag i ärlighetens namn säga. Ikväll känns det dock bättre och framförallt är det ju både för oss spelare, fotbollsälskare och objektiva, fantastiska matcher som stundar.

Portugal har fin statistik mot Holland i de senaste mötena, man har inte förlorat på de sex senaste matcherna. Men det har varit oerhört tight lagen emellan som sig bör med antingen oavgjorda matcher eller uddamålsvinster.
Portugal har inga skade- eller avstängningsbekymmer inför kvällen inferno och detsamma gäller Holland. Vad jag fastnar för och vad som främst ger näring åt min rek är givetvis att Holland måste gå för seger i denna match, något som innebär att den hårt pressade orangea förbundskaptenen Bert van Marjwijk måste ge vika för sin defensiva och o-holländska strategi och skicka ut en offensiv startuppställning och framförallt en offensiv taktisk disposition redan från start.

Jag tror att Holland kommer starta med en fantastiskt offensiv kvartett framför de två sittande defensiva innermittfältarna de Jong och van Bommel. Denna kvartett utgörs av van Persie, Sneijder, Robben och Huntelaar. Det faktum att Portugal kan gå vidare både med förlust, oavgjort och seger gör att jag tror att man kommer starta väldigt försiktigt och sittandes bevakandes det utgångläge man har. Tyskland kommer slå Danmark och då behöver man inte oroa sig för eventuella scenarion som innebär att våra rödvita grannar ställer till det för Portugal.

Lite avstängningshot på bärande spelare vilar också som orosmoln över Portugal, något som, i och med det bevakande och försiktiga läge man kommer in till matchen med kanske kan vara ytterligare en aspekt som adderar till försiktigheten som jag spår kan bli fatal för Portugiserna. Holland kommer köra på i ett rasande tempo redan från matchminut ett och jag är inte främmande för att Portugal kan få sig en ordentlig initial chock ikväll.
Det faktum att Holland måste vinna med minst två mål kommer leda till chanser åt båda håll efter den förmodade ledning som jag är förvissad om att Holland tar. Detta medför kontringslägen och ett försök till mer offensiv mindset från Portugal då man inte längre bör stanna kvar i de försvarspositioner som man traditionellt sett är så skickliga på att kontrollera.

Holland har kvalitén, man har historiens makt (om än dock inte mot Portugal) i sammanhang likt dessa. Man har erbjudits en gratischans tack vare övriga resultat som gör att man trots två förluster fortfarande kan avancera. Det är en chans man inte vill missa. Jag anar att Holländarna kommer höja sig i och med att man kommer få chansen att spela den fotbollen man vill, bör och ska spela ikväll och nervositeten kommer snarare infinna sig i det portugisiska laget som har allt att förlora ikväll.

Holland förlorar inte tre matcher i rad, man lämnar heller inte ett europamästerskap i fotboll utan att han vunnit någon match! Idag är de två tidigare matcherna glömda och ett helt annat Holland kommer till spel ikväll då det gäller att vinna eller försvinna. Därför är jag tacksam över insatsen mot Danmark och resultatet mot Tyskland (där spelet var betydligt bättre och där man förtjänade en pinne) då detta höjer oddset rejält.

Jag kör en rad olika spel som en följd av mina tankar ovanför med huvudspelet på den raka 2:an:

Holland vinner till 2.60 på bet365
Mål innan 28:e minutern till 1.83 på bet365
Båda lagen att göra mål till 1.61 på bet365
Över 2.5 mål till 1.80 på bet365

Portugal:

Rui Patricio
Pereira, Pepe, Alves, Coentrao
Meireles, Veloso, Moutinho
Nani, Postiga, Ronaldo

Holland:

Stekelenburg
Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Willems
N De Jong, Van Bommel
Van Persie, Sneijder, Robben
Huntelaar

Lycka till lads

RalleArvid - 17 Juni, 2012, 11:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!