Speltips: Portugal - Holland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-17 20:45
Land: Europa
Liga: EM
Odds: 2.05
Tips: under 2,5 mål
Igår stod man där med byxorna neddragna när Grekland och Tjeckien tog sig vidare. Jag trodde ju på Polen och Ryssland att gå vidare både innan gruppspelet började och även inför sista omgången.

Att BÅDE Polen och främst Ryssland skulle åka igår är en monster-stor skräll för mig. Oddset på den kombon borde ha varit runt 15-18 gånger inför gårdagens matcher.

Anyway, man får se det positiva i det hela och köra klyschan "bollen är rund" och att allt kan hända inom fotboll. Och tur är väl det?

Synd att Sverige inte har ett litet halmstrå kvar att plocka i mästerskapet, för då hade hoppet levt lite till. Fast samtidigt känns det skönt att slippa tänka på matchen på tisdag eftersom man antagligen hade fått bli besviken ännu en gång (men självklart är det en tråkig efterhandskonstruktion. SJÄLVKLART skulle jag vilja ha haft chansen till avancemang om jag hade fått bestämma).

Nåväl, nu till dagens rek:

Jag har mest kört överspel och båda lagen gör mål i EM när jag har haft att göra med över/under eller att båda lagen gör mål. Den enda matchen som jag faktiskt har gått emot mina mönster där är Holland - Danmark där jag tippade på att båda lagen inte skulle göra mål och det satt.

Nu är det för andra gången som jag går emot detta genom att, i samma grupp, köra under 2,5 mål i mötet Portugal - Holland.

Och jag gör det för att jag är otroligt förvånad över det höga oddset på att det INTE blir mints 3 mål i matchen.

Dels är detta två lag som på senare år inte har spelat med någon rå-offensiv. Förutsättningarna tyder dessutom på att det kan bli en tillknäppt match då Holland måste gå för två måls vinst (för att ens ha chansen att gå vidare), men Portugal kommer att stänga bakåt rejält. Även vid underläge 0-1 så kommer de fortsätta täppa bakåt.

Portugal är dessutom ett lag som brukar ha stark defensiv mot starka motståndare. Ta bara matchen mot Tyskland som exempel.

Holland har å sin sida haft svårt för att göra mål i mästerskapet och jag har även fått en känsla av att något inte står rätt till i den gruppen. Jag vet inte om det är interna bråk eller annat som spökar, men bli inte förvånade om det kommer ut saker i efterhand om att något inte stod rätt till i gruppen.

Idag tycker jag 2.05 i odds på max 2 mål känns bra och det plockar jag till en ganska tung insats. Två andra spel som kan vara värda att hålla ett öga på idag är 0-0 i resultatspel samt att det blir rött kort i matchen. Tror på ett grinigt Holland (eller en grinig Pepe om matchbilden blir annorlunda än vad jag har förutspått) och därmed kan risken (i mitt fall chansen) för rött kort vara stor.

//Amrish

EDITERAD 2012-06-17 16.03:18
  Portugal - Holland
Spela på Speltips Portugal - Holland
Amrish - 17 Juni 2012 - 16:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming