Speltips: Italien - Irland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-18 20:45
Land: Europa
Liga: EM
Odds: 1.83
Tips: ht/ft 1/1
Om det var superskräll i lördags så var det klart mer förväntat utfall på grupp B.

Jag hade redan i min första EM-text varnat för att Holland skulle få det svårt i gruppen och att Tyskland var givna favoriter till att vinna grupp B, så därför måste jag tycka att det var de två mest väntade lagen att gå vidare enligt mig även om det rent odds-mässigt var en skräll att Holland åkte ur.

Nu är det grupp C som skall avgöras och Italienarna drömmer nog mardrömmar om "due - due" idag då de återigen ställts inför potentiellt konspirationssnack om Spanien - Kroatien slutar 2-2 och därmed sparkar ut Italien ur gruppspelet även om Italien själva skulle vinna med 20-0 mot Irland.

Regeln kan man tycka vad mna vill om, men nu är det detta som gäller och det är olyckligt att Italien riskerar att drabbas ännu en gång. Speciellt med tanke på att det var så kort tid sen senast (Sverige - Danmark -04) så vissa av spelarna i truppen var till och med om samma sak när det hände senast.

Den gången var det Bulgarien som stod för Italiens motstånd och efter att ha fokuserat för mycket på konspirationen i Sverige - Danmark så var mna själva på väg att inte ens fixa en seger, vilket var nödvändigt. Då, 2004, var det Cassano som gjorde 2-1 till Italien först i 94.e minuten.

Så hur mycket konspirationssnack och fokus som 2-2 tar rent mentalt så måste Italien till att börja med att göra sitt egna jobb. Skulle Spanien - Kroatien t.ex spela 1-1 så måste Italien vinna den här matchen med mer än 3-1 som Kroatien vann med mot Irland. För då skulle Kroatien, Spanien och Italien hamna på samma inbördes poäng och målskillnad och då räknas Irlands mål in i tabellen.

Skulle det vara så att Spanien eller Kroatien vinner i deras match (eller om det blir 0-0) så måste Italien fortfarande vinna för att gå vidare. Så det bör fokuseras på att slå Irland för Italiensk del och inte eventuella 2-2 i den andra matchen, som man ändå inte kan påverka.

Rak seger på Italien ger 1.30 hos samtliga bolag just nu och det är absolut inte spelvärt även om de med stor sannolikhet vinner. Det är absolut inte spelvärt enligt mig. Däremot lockas jag av att Italien leder i halvtid och sen även vinner matchen till nästan tre gånger så höga 1.83 i odds.

När Spanien mötte Irland så var jag bombsäker på att Spanien skulle krossa Irland med många måls marginal. Jag skrek ut det oddset högre än på länge.

Men Italien är inget lag som "krossar" motståndare. Jag är till och med orolig för att Italien inte vinner med mer än uddamålet eller kanske 2 måls marginal här. Därför tycker jag inte att hcp-spel är lika spelvärt här som i Spanien - Irland. Men ht/ft lockas jag av ändå eftersom jag trots allt tror ganska mycket på Italien och också förutsätter att de kör full rulle framåt från start.

Annars tycker jag att det återigen är ganska komiskt att det är just Italien som riskerar att konspireras ut ur gruppspelet. För Italien känns som konspirationernas hemland. Vilket även bevisas gång på gång i alla skandaler. Men jag gillar Italien ändå. Passionen och kärleken där är enorm.

En annan intressant tanke från min sida är att jag inte tror att det blir 2-2 i Spanien - Kroatien. Och inte heller på 3-3, 4-4 eller andra "höga oavgjorda" som för båda lagen vidare.

OM matchen skulle stå 2-2 med 15-20 minuter kvar så kan jag mycket väl tänka mig att det blir avslaget och att lagen låter spelet stanna upp lite. Men jag tror "faktiskt" inte att Spanien medvetet väljer att spela upp 2-2. Därför ser jag inte spelvärde i varken X eller 2-2 i den här matchen då det är enormt anpassat.

//Amrish
  Italien - Irland
Spela på Speltips Italien - Irland
Amrish - 18 Juni 2012 - 02:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2012-06-18 11:43

ovanligt många favortiter som har målat innan ht. så varför inte. blir svårt att rygga emd tanke på att jag sitter på italien rak@1.72 på betsson.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Patriots - Falcons
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3,5
2.02
03:00  Lakers - Pelicans
Basket - NBA - 2 hcp -3,5
1.86
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming