Speltips

Speltips Spanien-Kroatien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-18 20:45 Spela här

Speltips Spanien-Kroatien
Land: Internationell Liga: EM
Odds: 1.70 Speltips: Över 2.5
2012-06-18 20:45 Spanien-Kroatien Över 2.5 1.70 RalleArvid

Fyra av fem spel satt igår, två av dessa till dryga 1.80x vardera, ett till 1.70 och ett till dryga 1.60. Av mina fem spel igår var det bara min högoddsare (2.50) som inte gick in. Ikväll blir det inte lika många olika spel utan jag nöjer mig med ett spel i Spanien-Kroatien och samlar istället sedan stor kraft inför morgondagens Englands-match. Men först ska grupp C avgöras alltså:

Vi alla känner till förutsättningarna, 2-2 och saken är klar för båda, jag håller det inte för otroligt att så blir fallet men jag tror inte att så kommer bli fallet med flit, jag menar, det är ju inte Italien som spelar.
Italien kommer givetvis köra över Irland och då måste Kroatien se till att vinna om det inte blir oavgjort med fler mål än 1-1.

Detta tror jag kommer bädda för en tämligen underhållande match med mängder av svängar och offensiva chanser åt båda håll, framförallt efter att första målet har fallit. Kroatien har verkligen imponerat på mig, (jag vill inte säga överraskat för det kunde gå precis hursomhelst eftersom man inte hade riktigt koll på var de stod i den ojämnhet jag tyckte mig finna i dem inför turneringen) och jag tror att man kommer hänga med Spanien ganska bra ikväll. Framförallt eftersom Spanien är nöjda med kryss under alla omständigheter.

Om Spanien tar ledningen kommer det leda till en tokoffensiv för Kroatien vilket kan leda både till ett och två mål från de rödvit-rutiga samtidigt som det garanterat också kan leda till ett par, tre mål i röven på fem minuter… Om Kroatien tar ledningen kommer Spanien öka en växel och gasa ytterligare från den kanske något initiala försiktighet som man ändå eventuellt intar i och med att krysset är ett faktum som tar dem vidare.

Torres har fått upp både målskytte och självförtroende i och med senaste matchen och är hyggligt uppbackad från ett kreativt mittfält och Kroatiens offensiva trio/kvartett är hyperintressant, framförallt Mandzukic och Modric. Gott om kvalité i båda offensiva leden alltså och utan att nämna speciellt mycket mer tror jag att förutsättningarna för dagen i kombination med de båda lagens spelarmaterial leder till minst 3 gjorda mål ikväll. För det betalas det 1.70 på bet365 och jag nöjer mig med det spelet för kvällen.

Kroatien:

Pletikosa
Srna, Corluka, Schildenfeld, Strinic
Vukojevic, Rakitic
Mandzukic, Modric, Perisic
Jelavic

Spanien:

Casillas
Arbeloa, Ramos, Pique, Alba
Busquets, Alonso
Silva, Xavi, Iniesta
Torres

Lite kortare rek än vanligt med hänvisning till tight om tid för mig idag och nära till matchstart nu. En mer –I vanlig ordning- utförlig rek kommer angående Englands match imorgon som sagt, tills dess, och om jag får några andra tankar delges ni dem på twitter: @RalleArvid

Lycka till amigos!

RalleArvid - 18 Juni, 2012, 17:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!