Speltips Roddick - Querry

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-06-19 14:00
Land: England
Liga: ATP Eastbourne
Odds: 1,63
Speltips: Querry
Spela på Speltips Roddick - Querry
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Querry
Jag såg direkt när lottningen till ATP Eastbourne släpptes att vi hade ett överspel på gång i Querry-Roddick. När linan sen släpps ser jag smått sjuka ö/u 25,5 och det finns inget som helst spelvärde. I så fall på underspelet, jag menar, hur ofta ser vi två-settare som går över 25 games?

Ett annat förbestämt spel var också att spela Sam Querry som matchvinnare. Han är betydligt mer formtoppad och det vi sett av Andy Roddick i år är allt annat än bra. Roddick har sex raka förluster och senast på gräs mot Roger-Vasellin över tre set. Det är allt annat än bra.

Sam Querry åkte i första rundan i RG och tog sedan några dagars vila innan han tog sig till semifinal i Queens. Just nu är han den bättre och idag är första gången någonsin som Querry är favorit mot landsmannen Roddick.

Båda är vassa på gräs Roddick har tre Wimbledonfinaler i bagaget och har vunnit Queens så många gånger att jag slutat räkna. MEN, han är långt ifrån samma spelare idag som när han tampades med Federer i Wimbledon. Den stora frågan är om Roddicks någonsin kommer tillbaka och om han inte bara spelar p.g.a påtryckningar från sponsorer och tennisförbundet. Om så är fallet vänder det garanterat aldrig.

Sam Querry har 24-11 på gräs som är enda underlaget som han har ett kraftigt positivt resultat på i ATP-sammanhang. Som ungdom såg han upp till Roddick och har redan lyckats besegra landsmannen två gånger och då var Roddick betydligt, betydligt bättre.

Hur som helst har den forne världsettan 5-2 i matchen genom året där samtliga spelats på hardcourt och i samtliga fall har överspelet suttit. Men trots det ser jag inte överspelet som något säkert kort idag utan snarare vinst för den yngre.

Betsson levererar 1,63 Sam Querry.
Spela på Roddick - Querry hos Betsson
Poldan - 18 Juni 2012 - 23:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: