Speltips

Speltips Tyskland-Grekland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-22 20:45 Spela här

Speltips Tyskland-Grekland
Land: Internationell Liga: EM
Odds: 2.15 Speltips: 1 HCP -1.5
2012-06-22 20:45 Tyskland-Grekland 1 HCP -1.5 2.15 RalleArvid

När jag söker på Germany – Greece på google så kommer ”bailout”, ”eruo”, ”dept” osv, osv upp långt innan det blir tal om kvartsfinal i något så obetydelsefullt (livsviktigt red. Anm) som fotboll.

”Fotboll är ett enkelt spel, man spelar två gånger 45 minuter plus förlängning och sedan vinner Tysland på straffar”. Nej, visserligen är det gamla välfunna citatet korrekt i så mån att fotboll är ett enkelt spel med anledning av att Tyskland vinner, men sannerligen inte på straffar. Åtminstone inte imorgon.

Tyskarna är väl –som vanligt– det lag som imponerat mest på mig under mästerskapets inledande fas. Visst, lag som England, Italien, Grekland, Portugal, Danmark och Tjeckien har imponerat på sina sätt, utefter sina förutsättningar, men rent objektivt sett är Tyskarna de som lämnat störst kvalitativa avtryck.

Av alla lag som är vidare är Grekland det som imponerat minst på mig, trots att de är vidare mot alla odds precis som när man vann upplagan av turnering i Portugal. Och ja, helt utan tvekan är det de lag som är rankade som nummer 1 mot lag nummer 8 i mina, och förmodligen många andras ögon, som möts imorgon. Och då kan det bara sluta på ett sätt. Spelbolagen vet lika väl som jag att Tyskland kommer vinner det här under ordinarie tid och därför är de nedsatta – med rätta – till 1.33. Vad spelbolagen inte är lika övertygade om som jag är, är att Tyskarna också kommer göra processen tämligen kort med Grekerna och vinna med minst 2 mål.

Den grekiska backlinjen kommer ha större problem med Müller, Özil, Podoslki och Gomez än vad den grekiska staten har problem med ekonomin.

Tyskland har vunnit deras 14 senaste tävlingslandskamper, vilket är ett nytt rekord för dem. Tyskarna har dessutom aldrig förlorat mot Grekland. I inbördes möten lagen emellan har det slutat med fem segrar för tyskarna och 3 oavgjorda.

Det finns mycket vidare statistik att lyfta upp som talar för en solklar seger för den tyska maskinen imorgon, exempelvis att tyskarna gått vidare från kvarten i EM vid alla fem tidigare tillfällen man varit där, exempelvis att Grekland bara gjort max ett mål i sina senaste åtta matcher och bara vunnit två av dessa.

Herregud, spänn fast säkerhetsbältena och se till att spela hcp-spelet oerhört snabbt innan spelbolagen kommer på bättre tankar och sänker även det till 1.33.

Tyskland:
Neuer
Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm
Khedira, Schweinsteiger
Muller, Ozil, Podolski
Gomez

Grekland:
Sifakis
To'sidis, Pa'poulos, K Pa'poulos, Tzavelas
Katsouranis, Maniatis
Salpingidis, Fotakis, Samaras
Gekas

Tyskland att vinna med HCP -1.5 spelas till 2.15 på bet365

Lycka till lads!

RalleArvid - 21 Juni, 2012, 19:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
TheMechanic - 2012-06-22 08:54:44

Rygg. Tror på 5-0, 6-0
Tyskarna går för ett snabbt ledningsmål innan första 20-30 min och Grekerna blir tvungna att spela offensivt och det rinner igenom.
3-0 innan första 30 minuterna.
/angreifen!

SoloNapoli - 2012-06-21 23:37:39

Har även jag satsat maximala fem Units på att Tyslkand vinner med minst två bollar. Känns nästan för bra för att vara sant. Tv-pengen komemr bli på att vasse Schurrle gör mål när han hoppar in :)