Speltips: Tyskland - Grekland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-22 20:45
Land: Europa
Liga: EM
Odds: 2.20
Tips: Tysk gör mål i båda hl
Mina ögon går i kors efter allt fotbollstittande som jag har fått "utstå" de senaste dagarna. Igår matade jag alla Greklands och Tysklands matcher och självklart såg jag även Tjeckien - Portugal där jag ändå är glad över att mina analyser stämde. Jag tyckte faktiskt att Jiracek och Gebre Selassie var Tjeckiens bästa spelare och även min förutspådda matchbild blev som jag hade hoppats på.

Visserligen fick jag (vi) vänta länge på målet, men två stolpträffar och 6-0 i skott på mål talade ändå sitt tydliga språk. Självklart kan man vara fel ute trots rätt analys, men det känns sååå surt att kolla på 6 matcher, analysera rätt matchbild och sekvenser och ändå åka på torsk på spelet. Grädden på moset.

Men nu blev det bra och jag har alltså plöjt igenom Greklands och Tysklands matcher för kommande kvart.

Inte för att jag hade behövt se matcherna för att kunna avgöra att Tyskland vinner här, för det har hela fotbollsEuropa redan bestämt att de gör (minus Grekerna själva kanske som hoppas på ett EM-04-mirakel igen).

Och hoppas får man absolut...

... Men, jag ser absolut ingenting som talar för annat än att Tyskland vinner imorgon. Inte ens det faktum att de är så stora favoriter mot ett defensivt skickligt lag talar för att Tyskland kan tabba sig. Men raka 1.an på odds kring 1.30 - 1.35 känns absolut inte sexigt att spela på. Jag skulle kunna tycka att det är okej om man har 1-2 ytterligare lika säkra matcher som det går att komba med, men annars stoppar inte jag in fingrarna för 1.33 imorgon.

Så därför har jag hittat ett par andra bra speltips för imorgon som jag har sneglat på.

Ett av dessa är att Tyskland leder i halvtid och sen vinner matchen, dvs ht/ft 1/1. Det spelet ger runt 1.85 och är helt klart godkänt för mig.

Ett annat spel som jag har kikat på är att Tyskland gör över 2,5 mål i matchen. Det spelet ger 2.62 på bet365 och är också tänkvärt för mig.

Ett tredje spel som jag har hittat är att Tyskland gör mål i båda halvlekarna till fina 2.20 i odds hos Unibet - det ett klart tänkvärt spel som t.ex bara ger 2.00 på bet365 i skrivande stund.

Just i den här reken så fastnade jag för att Tyskland gör mål i båda halvlekarna. Jag tror på kross från Tyskland. Jag tror på att det blir cirka 3,4 - 0 och jag tror inte att Grekland har någon som helst chans imorgon.

Och skulle jag ha fel så är jag återigen den första som kommer att erkänna detta.

Gomez gör antagligen mål imorgon också förresten, ytterligare ett spel som känns säkert nu när de stora spelarna ska visa vägen. Han jagar dessutom skytteligan där han får lite flås i nacken från Ronaldo numera.

Men Tyskland vinner alltså imorgon och gör det ganska enkelt. Gäller att värdera läget och gå in på rätt spel helt enkelt. Få så hög utdelning som möjligt till bästa värdet på oddset. Nu ska jag gå på och se några matcher med Spanien och Frankrike involverade från EM.

Kul va? Eller så får man helt enkelt se det som jobb.

Anyway, nu har jag delat med mig av mina tankar för Tysklandsmatchen, fler tankar kommer ni garanterat finna på min twitter (@AmrishKubavat) under morgondagen. Och eventuella felstavningar, syftningsfel eller bara vanliga fel skyller jag på överanalyserad hjärna idag:)

//Amrish

EDITERAD 2012-06-22 02.08:11
  Tyskland - Grekland
Spela på Speltips Tyskland - Grekland
Amrish - 22 Juni 2012 - 02:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Kohlschreiber - Isner
Tennis - ATP Wien - Kohlschreiber
2.65
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - X2
1.83
19:00  Kalmar FF - J-Södra
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.80
19:00  Hammarby - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.95
20:00  Real Sociedad - Espanyol
Fotboll - La Liga - 1
1.87
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming