Speltips Tyskland vs Grekland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-22 20:45
Land: EURO 2012
Liga: EURO 2012
Odds: 12,5
Speltips: 2
Spela på Speltips Tyskland vs Grekland
Hämta din bonus på 450 kr här
Spela på 2
Ja, jag vet vad ni tänker nu. "Skjut pojken, han har blivit sinnessjuk!"

Fair enough. Visst är det skruvat att reka Grekland i en fotbollsmatch emot Tyskland. I en kvartsfinal i EM - ett EM där Tyskland vunnit 3 av 3 hittills.

MEN! Allt handlar om oddsen man får. Och här tycker jag, FAKTISKT, att det vi får på Grekland är helt uppåt väggarna för högt.
Vi har alltså ett lag som hämtade upp 0-1 till 1-1 i premiärmatchen emot Polen med en man mindre och var en straffspark ifrån att vinna matchen. Vi har ett lag som visserligen förlorade emot Tjeckien efter en dålig insats men samma lag tog sig samman och SLOG Ryssland. Har alla glömt det, redan?

Det klart att Tyskland är ett bättre fotbollslag än Grekland. Ingen tvekan på den saken. Det jag inte köper är att en kvartsfinal i EM kan ha en sådan sned fördelning. Om Grekland hade varit ett blåbärslag hade de inte varit i kvartfinal, that's it.

Vad gäller Tyskland är naturligtvis klasspelarna uppradade en efter en. Vad kan då fälla dem? Jo, underskattning. Övertro på den egna förmågan. Och varför inte lite otur?

Grekland går in i matchen med noll, absolut intet, att förlora. Man har en sargad, för att inte säga förstörd, nation i ryggen. En nation som suktar efter någonting att glädjas åt. En nation som för närvarande dessutom hatar Tyskland och Angela Merkel över allt annat.
Grekland kommer ikväll att spela till sista blodsdroppen. Jag är inte helt säker på att Tyskland är beredda att göra detsamma, jag är faktiskt inte det. Vi får se hur långt det räcker.

Personligen tycker jag det vore helt fantastiskt vackert om Grekland fick vinna, men nu är jag ingen fotbollsgud.
Spela på Tyskland vs Grekland hos Betfair
Shepard - 22 Juni 2012 - 13:05
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: