Hejsan spelkamrater! kan säga att jag var ett stolpskott av Ronaldo från 12 000 på satsad 500 igår, den sved ordentligt (hade en trippel med Halmstad -1 som vann med 3-1 och Carlstad U -1 som vann med 0-3 ihop med Portugal ht till 24 ggr smeten).

Men skam den som ger sig, detta Em har hittills varit en fin kassako för mig och det känns som att det bara är när jag skriker ut spel på bloggen som det skall skita sig. Men dåliga trender är till för att brytas. idag har jag funnit ett spel jag tror sjukt mycket på och det är att en avbytare kommer att göra mål i matchen mellan Tyskland - Grekland. Tyskarna väntas vila Mario Gomez och Lukaz Podolski till dagens match mot grekerna enligt sportbladet.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotboll/em2012/article15019756.ab
Något jag tror kommer att hålla nere siffrorna för att sedan någon av dessa två kommer att komma in och dundra in ett segermål alternativt punktera matchen totalt.

För detta får vi hutlöst fina 4.70 i odds på Betsafe något jag hugger direkt. Dessutom behöver det inte vara någon av de som kommer göra målet utan det kan faktiskt vara vilken inbytt spelare som helst.

Kommentera ofta och gärna!

This is the stats tab
This is the post tip