Speltips

Speltips Spanien - Frankrike

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-23 20:45 Spela här

Speltips Spanien - Frankrike
Land: Ukraina Liga: EM
Odds: 2.20 Speltips: Both teams to score
2012-06-23 20:45 Spanien - Frankrike Both teams to score 2.20 trippel99

Oj vilket tungviktsmöte, känns på förhand som en riktigt svår match att tippa då det nog kan gå lite hur som helst. Har dock en bra känsla för att båda lagen komma hänga minst varsin balja idag!

Vad som talar emot detta spel är att Spanien är tråk-laget numero uno, i EM -08 samt VM -10 gick de igenom hela slutspelen via 1-0 segrar. I år tycker jag dock de har varit lite mer ojämna och med lite mer skärpa i avsluten hade Kroatien kunnat göra åtminstone två mål i sista gruppspelsmatchen. Italien skakade om Spanjorerna rejält stundtals och hade bud på fler mål, och då tycker jag att Frankrike är bättre än båda dessa lag!

Del Bosque har emellanåt spelat med någon form av 4-6-0 uppställning trots att man har spelare som Llorrente som inte gjort en minut i detta EM samt Soldado som inte ens blev uttagen i truppen. Konstigt val om ni frågar mig, Soldado hade nog i alla fall gjort en 3-4 mål med alla chanser Spanien vaskat fram. Jag antar att man kommer starta med Torres idag vilket ger Spanien ett djupledsalternativ, Frankrike kommer alltså sjunka ner några extra meter i planen vilket gör att Ribery och co kommer få extra mycket yta i spelvändningarna och förhoppningsvis trycker dom in en boll! Att Spanien gör minst ett mål förväntar och förlitar jag mig på.

Intressanta matcher i matchen är Benzema mot klubbkompisen Ramos, Ribery mot Arbeloa och Mvila/Diarra mot Xavi/Iniesta, det kan bli EMs bästa match hittills om båda lagen släpper lite på tyglarna vilket vi får hoppas!

Troliga laguppställningar:

Casillas
Arbeloa - Ramos - Pique - Alba
Alonso - Busquets - Xavi
Silva - Torres - Iniesta

Ribery - Benzema - Ben Arfa/Menez
Mvila/Cabaye - Diarra - Nasri
Clichy - Koscielny - Rami - Debuchy
Lloris

Mexes är avstängd efter två gula kort, klar förstärkning för Frankrike enligt mig..

Båda lagen att göra mål @ 2.20
Spanien Ö1,5 kort @ 1.83
Busquets att bryta alla ben i kroppen men som efter lite kylspray mirakulöst kan återuppta matchen @ 1.12 (tung insats)

Lycka till vid rygg och spela på egen risk!

EDITERAD 2012-06-23 14.59:10

trippel99 - 23 Juni, 2012, 14:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jesperito - 2012-06-24 09:11:08

Nice att du förlorar när du gör en otroligt oseriös rek när du skriver så om Busquets som förvisso kan förstärka situationer när spelare kommer in med dobbarna före, men han filmar ju inte till sig straffar och nästan ligaseger som Ashley Young..

Minst sagt en rolig rek att lösa förövrigt, alltid kul att hitta sånt här när man väl går in på den här sidan en gång om året:) Spelbolagen vet vad de håller på med, de ger inga bjudodds.

Karma funkar visst. Va lite mer seriös nästa gång.

Bagshot - 2012-06-23 15:27:58

Går all in på Busquets liret, 1.12 är ju rena rånet! :D