Speltips

Speltips Spanien-Frankrike

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-23 20:45 Spela här

Speltips Spanien-Frankrike
Land: Internationellt Liga: EM
Odds: 21 Speltips: Fra att vinna i förläng
2012-06-23 20:45 Spanien-Frankrike Fra att vinna i förläng 21 zacko

Precis som flera andra så tycker jag att Spanien inte är så mkt bättre som oddsen visar. Jag tycker att det känns väldigt jämnt på förhand och ett bra spel är Fra +0,5 till dryga två ggr, men jag har även fastnat för en annan variant. Hittade nämligen ett odds som fick mig att höja på ögonbrynen, nämligen Frankrike att vinna i förlängning till 21 ggr degen.

Jag förväntar mig en väldigt jämn match där pressen ligger på Spanien som favoriter och jag tycker att Frankrike har goda chanser att störa spanjorerna. Ett kryss (0-0 eller 1-1) vid full tid ligger nära till hands. Sedan följer en nervig förlängning och då kan Frankrike lika väl som Spanien trycka in ett mål och avgöra. Att Frankrike lyckas till 21 ggr känns mkt tilltalande och provas med en liten insats.

Rent matematiskt så bedömer jag att den här matchen går till förlängning minst en gång av tre. Vid hälften av gångerna skulle jag tro att matchen dessutom går till straffar (dvs spelet spricker), men att det är 50/50 mellan Frankrike och Spanien (spelet spricker) de gånger då matchen avgörs under själva förlängningen.
Det ger ett uppskattat matematiskt odds på 12 ggr (3*2*2) och även om jag har fel i min kalkyl så finns det ju gott om marginal upp till 21.

Jag testar och lycka till om ni hakar på! :)

zacko - 23 Juni, 2012, 16:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!