Speltips Dagens dubbel

Sport: Bonnfotboll
Spelstopp: 2012-06-24 16:00
Land: Sverige
Liga: Divison 1
Odds: 5,10
Tips: Tips / Över/Under
Eskilstuna City - Syrianska IF Kerburan 0-1 hcp@ 2,22 Spel: 1

Eskilstuna City svarade för säsongens värsta/sämsta insats senast då laget besökte IFK Luleå. Förlust med hemska 1-7 och laget var mer eller mindre utspelat matchen igenom. Väldigt märkligt resultat givetvis med tanke på att de i matchen innan det slog starka Sirius med 1-0 på hemmaplan.

Syrianska IF Kerburan har det fortsatt kämpigt och senast inkasserade laget en ny förlust på hemmaplan mot Sandviken trots att man hade ledningen i halvtid. Det var visserligen inte direkt rättvist att man gick till pausvila i ledning, i andra halvlek föll dock laget ihop och förlusten skrevs till 1-3.

Sandviken IF - Enköping SK 0-1 hcp @ 2,30 spel: 1

Sandvikens IF hamnade i underläge borta mot Syrianska Kerburan senast i den första halvleken, hade dock inga större bekymmer till slut och vann med klara 3-1. Totalt sett var Sandviken det klart bästa laget, något som man också var i matchen innan det hemma mot IFK Luleå (5-2). Offensiven bra för dagen.

Enköpings SK spelade 0-0 hemma mot Dalkurd senast, ett resultat som de var väldigt missnöjda med efter matchen. Det var nämligen Enköping som hade det mesta i den andra halvleken och totalt sett skapade de klart bästa chanserna, borde vunnit totalt sett. Jumbon Enköping har haft det väldigt jobbigt hittills.
Spela på Dagens dubbel hos Svenska Spel
Spela nu
jhytinkoski - 24 Juni 2012 - 12:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: