Speltips

Speltips Dagens dubbel

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2012-06-24 16:00 Spela här

Speltips Dagens dubbel
Land: Sverige Liga: Divison 1
Odds: 5,10 Speltips: Tips / Över/Under
2012-06-24 16:00 Dagens dubbel Tips / Över/Under 5,10 jhytinkoski

Eskilstuna City - Syrianska IF Kerburan 0-1 hcp@ 2,22 Spel: 1

Eskilstuna City svarade för säsongens värsta/sämsta insats senast då laget besökte IFK Luleå. Förlust med hemska 1-7 och laget var mer eller mindre utspelat matchen igenom. Väldigt märkligt resultat givetvis med tanke på att de i matchen innan det slog starka Sirius med 1-0 på hemmaplan.

Syrianska IF Kerburan har det fortsatt kämpigt och senast inkasserade laget en ny förlust på hemmaplan mot Sandviken trots att man hade ledningen i halvtid. Det var visserligen inte direkt rättvist att man gick till pausvila i ledning, i andra halvlek föll dock laget ihop och förlusten skrevs till 1-3.

Sandviken IF - Enköping SK 0-1 hcp @ 2,30 spel: 1

Sandvikens IF hamnade i underläge borta mot Syrianska Kerburan senast i den första halvleken, hade dock inga större bekymmer till slut och vann med klara 3-1. Totalt sett var Sandviken det klart bästa laget, något som man också var i matchen innan det hemma mot IFK Luleå (5-2). Offensiven bra för dagen.

Enköpings SK spelade 0-0 hemma mot Dalkurd senast, ett resultat som de var väldigt missnöjda med efter matchen. Det var nämligen Enköping som hade det mesta i den andra halvleken och totalt sett skapade de klart bästa chanserna, borde vunnit totalt sett. Jumbon Enköping har haft det väldigt jobbigt hittills.
jhytinkoski - 24 Juni, 2012, 12:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!