Speltips

Speltips Vasselin - Garcia-Lopez

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-06-25 15:00 Spela här

Speltips Vasselin - Garcia-Lopez
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,38 Speltips: Roger- Vasselin
2012-06-25 15:00 Vasselin - Garcia-Lopez Roger- Vasselin 1,38 Poldan

Edouardo Roger-Vasselin (Fra, 69) är i högform. Han var verkligen imponerat senaste månaden och här kan man snacka formtopp inför Wimbledon. Motståndaren i öppningsmatchen är Guillermo Garcia-Lopez (Esp, 91) som haft en riktigt tung grussäson som dessutom har förlorat fyra av de fem senaste gräsmatcherna där enda segern kom mot Goublev som gav upp matchen.

Fransmannen har inga poäng att försvara utan endast poäng att hämta. Han är för tillfället rankad 69 och ett avancemang till andra eller tredje rundan skulle göra susen för rankingen.

Det här är verkligen formtopp (Edouardo) mot formsvag (Garcia-Lopez) och det finns inget annat än fransk seger. Inte så mycket att orda om. Emellanåt ser fransmannen ut som ett topp20-spelare när han pressar Del Potro till fem set i Franska Öppna och följer upp detta med att slå Roddick i Queens.

Guillermo Garcia-Lopez har haft några bra runs på gräs de senaste åren. Bland annat final i Eastbourne 2010 och semifinal året innan. Den tiden är dock förbi och de senaste gräsmatcherna har Tobias Kamke (83) , Somdev Devvarman (259), Karol Beck (93) och Nicolas Mahut (69) blivit för svåra och det är inga världsstjärnor till motståndare.

Edouardo Roger-Vasselin finns till 1,38 på Betsson .

Poldan - 24 Juni, 2012, 16:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!