Speltips Vasselin - Garcia-Lopez

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-06-25 15:00
Land: England
Liga: Wimbledon
Odds: 1,38
Speltips: Roger- Vasselin
Spela på Speltips Vasselin - Garcia-Lopez
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Roger- Vasselin
Edouardo Roger-Vasselin (Fra, 69) är i högform. Han var verkligen imponerat senaste månaden och här kan man snacka formtopp inför Wimbledon. Motståndaren i öppningsmatchen är Guillermo Garcia-Lopez (Esp, 91) som haft en riktigt tung grussäson som dessutom har förlorat fyra av de fem senaste gräsmatcherna där enda segern kom mot Goublev som gav upp matchen.

Fransmannen har inga poäng att försvara utan endast poäng att hämta. Han är för tillfället rankad 69 och ett avancemang till andra eller tredje rundan skulle göra susen för rankingen.

Det här är verkligen formtopp (Edouardo) mot formsvag (Garcia-Lopez) och det finns inget annat än fransk seger. Inte så mycket att orda om. Emellanåt ser fransmannen ut som ett topp20-spelare när han pressar Del Potro till fem set i Franska Öppna och följer upp detta med att slå Roddick i Queens.

Guillermo Garcia-Lopez har haft några bra runs på gräs de senaste åren. Bland annat final i Eastbourne 2010 och semifinal året innan. Den tiden är dock förbi och de senaste gräsmatcherna har Tobias Kamke (83) , Somdev Devvarman (259), Karol Beck (93) och Nicolas Mahut (69) blivit för svåra och det är inga världsstjärnor till motståndare.

Edouardo Roger-Vasselin finns till 1,38 på betsson.
Spela på Vasselin - Garcia-Lopez hos Betsson
Poldan - 24 Juni 2012 - 16:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: