Speltips

Speltips England - Italien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-24 20:45 Spela här

Speltips England - Italien
Land: Polen/Ukraina Liga: EM 2012
Odds: 4,00 Speltips: HT/FT X/X
2012-06-24 20:45 England - Italien HT/FT X/X 4,00 Hallberg_GTE

Dags för EM:s fjärde kvartsfinal. På förhand också den mest ovissa. Att Portugal, Tyskland och Spanien skulle ta sig vidare till semifinal var inte helt oväntat. Här däremot, kan det sluta hur som helst. 1-0 England, 0-1 Italien, 0-0, 1-1 för att nämna några resultat som absolut inte känns konstiga på något sätt. Det var längesen en match kändes så öppen och oviss.

Personligen håller jag Italien som det lite bättre laget baserat på vad jag sett hittills. Dessutom har man lite mer spetskvalité framåt än vad England har.Cassano, Di Natalae, Balotelli, Pirlo, Giovinco. Spelare som på egen hand kan göra det lilla extra på egen hand för att avgöra en match. Kvalité finns det även bakåt. Chiellini, Bonnuci och De Rossi har hållt det realtivt tätt hittills och lär göra så också ikväll.

England har inte imponerat lika mycket på mig som Italien gjort spelmässigt. Det som däremot imponerat på mig är deras effektivitet framåt och deras försvarsspel. Man släpper inte till mycket bakåt men samtidigt regnar det inte målchanser framåt heller. Men man sätter iallafall dit sina chanser, håller tätt och vinner matcher. Och det är ju det fotboll i grund och botten går ut på.

Jag tror som många andra på en tät och stängd match ikväll där jag tror att bollinnehavet kommer att vara någorlunda jämnt. När något av lagen har erövrat bollen kommer man att rulla runt och metodiskt försöka bygga sitt anfallsspel utan att riskera någonting bakåt.Samtidigt så kommer det andra laget att försvara sig disciplinerat utan gå bort sig i defensiven.

Men som sagt. Det finns klassspelare som kan avgöra den här matchen på egen hand. Så även om 0-0 eller 1-1 känns som ett lämpligt resultat så kan det lika gärna sluta 1-0, 2-0, 0-1 eller 0-2 efter ett par individuella prestationer. Men magkänslan säger mig att det blir chansfattigt och tilltäppt. Glöm inte heller att två av världens bästa målvakter (Joe Hart & Buffon) vaktar varsin kasse ikväll. Där har vi också potentiella matchvinnare.

2,87 på raka krysset är klart spelvärt. Jag testar dock 4,00 på X i halvtid och X efter fulltid.

Trevlig kväll allihopa!

Hallberg_GTE - 24 Juni, 2012, 19:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!