Speltips

Speltips Landskrona-Halmstad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-25 19:00 Spela här

Speltips Landskrona-Halmstad
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.50 Speltips: 2
2012-06-25 19:00 Landskrona-Halmstad 2 2.50 Killer

Halmstad fortsätter att övertyga i Superettan. Laget reser till Landskrona med fem raka segrar i bagaget. Umeå, Brommapojkarna, Varberg, Värnamo och Assyriska har i tur och ordning besegrats med den förkrossande målskillnaden 17-4. Halmstad har inte förlorat en fotbollsmatch sedan i början på maj då suveränen Öster (vilka annars) drog det längsta strået i Växjö.

Halmstad känns väldigt kompletta över hela banan. Laget har en kanon målvakt i Karl-Johan Johnsson. En solid backlinje och ett hårt jobbande mittfält. Framåt handlar det om anfallsparet Gudjon Baldvinsson (leder skytteligan med sina elva mål på tolv starter) och Mikael Boman (6 ligamål). Lägg där till islänningen Kristinn Steindórsson (4 ligamål och 4 assist) ute till vänster som ständigt skapar oreda för motståndarförsvaret. Dessa tre herrar har tillsammans stått för 21 av lagets 26 ligamål denna säsongen.

HBK har dessutom ett extra anfallsvapen i Christian Järdlers vänsterfot. Senast mot Assyriska var det en målchans varje gång Halmstad fick en hörna. Något som givetvis är intränat. Laget ligger på en tredjeplats, fyra poäng upp till tvåan Brommapojkarna men har två matcher mindre spelade.

Landskrona kommer till Måndagens match med två raka förluster och har haft förtvivlat svårt att skapa målchanser den senaste tiden. Fyra mål på dem fem senaste matcherna är för dåligt. Förlusten hemma mot Öster följdes upp av 0-2 i baken mot Jönköping Södra i Onsdags. Henrik Larsson och hans mannar ligger lite i ingenmansland med en bra bit upp till toppstriden som ner till kval/nedflyttnings platserna. Hemma på Landskrona IP har laget varit starka och tagit tolv av arton möjliga poäng.

Lite trassel i BOIS då den ordinarie målvakten Ivo Vazgec är avstängd här. Nu får istället Niklas Uddenäs göra debut i Superettan och vakta stolparna. Lägg där till att laget återigen får klara sig utan sina två bästa målskyttar i anfallarna Fredrik Olsson (7 ligamål) och Fredrik Karlsson (2 ligamål).


Halmstad är oerhört formstarkt för dagen vilket också genererar en stor dos självförtroende och laget visar upp ett stabilt spel och en härlig anfallsfotboll för tillfället. Landskrona har i mina ögon inget lag för den absoluta toppen och avsaknaden av Fredrik Olsson är kännbar. Halmstad imponerar stort på mig och Landskrona vill alltid bjuda till på sin hemmaborg och kommer öppna upp sig. 2.50 på HBK i kalasform är taget alla dagar i veckan.

Killer - 25 Juni, 2012, 04:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!