Speltips

Speltips Murray-Davydenko

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-06-26 18:30 Spela här

Speltips Murray-Davydenko
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 2.50 Speltips: TIebreak-JA
2012-06-26 18:30 Murray-Davydenko TIebreak-JA 2.50 RalleArvid

Formen är oerhört god för mig för tillfället (mycket bättre än Andy Murrays) med spel som sitter, och framförallt spel som sitter till höga odds. Därför är det med gott självförtroende jag ger mig in på vanligtvis minerad mark, nämligen tennis. Mitt stående spel i grand slam-turneringars öppnande omgångar känns idag bättre än någonsin tidigare på förhand.

Andy Murray är i sämre form än någonsin tidigare sedan han nådde världstoppen, idag möter han dessutom tämligen habilt motstånd redan i första omgången. Davydenko är inte vad han en gång har varit men han är givetvis i besittning av rutin och en hyfsad nivå finns fortfarande någonstans i den där kroppen och under den skalliga skallen finns det ingenting som kan stressa upp honom eller något som kan göra honom nervös bara för att han möter en favorittippad hemmaspelare i första omgången.

Även när Andy var som absolut bäst var det inte ovanligt att han darrade och förlorade första setet i inledningsomgångar, jag tryckte ganska hårt på detta spelet i Franska öppna, då klarade sig Murray med 3-0 i öppningsomgången och vek istället sedan ned sig fullkomligt i andra omgången.

Murray har fått stryk i sina två senaste matcher (Ferrer i frankrike och sedan mer överraskande Mahut på "hemmaplan" senast). Andy bör givetvis vinna idag men jag tvivlar på att han gör det i raka set.

En liten slant på Davydenko att vinna första set och sedan förlora matchen till 6.50x på bet365
En liten större slant på Andy Murray att vinna med 3-1 till 4x på bet365
Största slanten på tiebreak i matchen – JA till 2.50x på bet365

Lycka till lads!

RalleArvid - 26 Juni, 2012, 10:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
RalleArvid - 2012-06-26 16:53:18

Två utav spelen ja. Inte huvudspelet som är tiebreak någon gång under matchen.

flaxy - 2012-06-26 13:51:00

Innebär spelet av Davydenko ska ta hem minst ett set?