Speltips

Speltips Portugal - Spanien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-06-27 20:45 Spela här

Speltips Portugal - Spanien
Land: Polen/Ukraina Liga: EM 2012
Odds: 2,20 Speltips: Flest mål i 2:a halvlek
2012-06-27 20:45 Portugal - Spanien Flest mål i 2:a halvlek 2,20 Hallberg_GTE

Dags för den första EM-Semifinalen av två och vi kickar igång med Portugal - Spanien.

Hur spelet kommer att se ut behöver jag inte berätta. Men det tänker jag göra ändå. Spanien kommer som vanligt att spela sin dödgrävarfotboll genom att rulla runt bolljäveln hit och dit, fram och tillbaka. Så tråkigt så jag dör. Och Portugal kommer i sin tur att stänga igen hål och täppa till ytor som om det läckte ur radioaktiv gas ur ett kylskåp.

Det finns dock en fördel med detta och det är att man kan tjäna pengar på det. Precis som jag (och ni) har tänkt att göra, hoppas jag.

En förväntad matchbild är som sagt att Spanien kommer att föra spelet samtidigt som Portugal kommer att spela defensivt och ligga på kontring. Men när det nu vankas semifinal så kommer koncentrationen och minimationen av risker från bägge lagen att vara extra hög.

Jag gissar på att Spanien kommer att rulla mycket boll men inte riskera allt för mycket framåt och Portugal kommer att ligga rätt i sina positioner och försöka förhindra eventuella målchanser så mycket som möjligt. Allt detta kommer att ske i matchens inledning och det mynnar förhoppningsvis ut i en mållös första halvlek. Det bäddar förhoppningsvis för en mer anfallsinriktad och chansrik andra halvlek.

Det mest tänkbara scenariot är 0-0 och att vi får se ett eller flera mål i andra halvlek. Ett annat scenario är att något av lagen går ut i halvtid med ledningen 1-0 resp. 0-1. Att det skulle bli mer än 1 mål i första halvlek tror jag absolut inte på.

Det bästa i det läget är om Portugal går ut i halvtidsvila med 1-0, för då MÅSTE Spanien attackera och då har dem inte tid och råd med att rulla runt bollen. Det öppnar även upp för fler Portugisiska mål. En ledningen för Spanien med 0-1 är inte fy skam det heller. Det kan mycket väl rassla till ett par extra bollar i andra halvlek med isåfall. Men vi såg mot Frankrike hur Spanien höll i bollen så fort dem fick den och stundtals nästan vägrade att anfalla. Det scenariot vill vi inte se.

3 av 4 matcher för Spanien och 2 av 4 matcher för Portugal har slutat med att det blivit flest mål i andra halvlek. Lite talande statistik men det är ingenting jag lägger vikt på vid det här spelet. Utan jag har matchbilden och scenariot klart för mig och därav spelet på att det blir flest mål i andra halvlek till 2,20.

Lycka till vid rygg!

Hallberg_GTE - 26 Juni, 2012, 20:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!