Speltips

Speltips Janowicz-Gulbis

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-06-27 15:00 Spela här

Speltips Janowicz-Gulbis
Land: England Liga: ATP
Odds: 2,00 Speltips: Över 39.5 game
2012-06-27 15:00 Janowicz-Gulbis Över 39.5 game 2,00 Jvk

Spelet finns på Pinnacle bla och det finns flera bra spel på denna match. Bolagen överskattar Gulbis vinst över Berdych tycker jag. Jag tror att den lille bortskämde Gulbis kommer få bekänna färg här.

Gulbis är döpt efter den legendariske Ernest Hemmingway sägs det och han är som sagt en riktigt bortskämd överklass kille som jag alltid haft svårt för. Om jag inte minns fel så tog snuten han i Stockholm för några år sedan inför Sthml Open då han köpte sex på gatorna i sthlm..?? Nöt!!!!!

Det finns några spelare jag inte gillar pga deras inställning till detta spel och det är Gulbis,Darcis,Crivoi och Dolgopolov jr tex. Dessa spelare är några som jag brukar låta bli att spela på då man aldrig vet vart deras skalle är.

Jaja nog om detta.

Som sagt så möter Gulbis en mycket talangfull spelare i Janowicz, killen borde vara rankad högre om man ser till hans kapacitet. Jag har rekat han ett flertal gånger och han är en spelare som kommer avancera med tiden. Killen besitter en grymt bra serve vilket han visa mot Bolelli tex. Han vann väl 57/68 bollar i 1a serven och han dundra in 20 ess. Bolelli hade endast 1st breakboll i matchen och den tog han tillvara pp i 1a set.

I mina ögon är Bolelli faktiskt en spelare med ganska bra kapacitet och han borde kunna spela på en högre nivå tycker jag. Bolelli vann över just Gulbis nyligen, på gräs dessutom.

Nej bolagen överskattar Gulbis här och jag tror mycket på Janowicz i denna match. Gulbis kan tappa skallen om hans spel inte stämmer och den risken är klart stor i denna match.

Gulbis har fått nog av rampljuset efter segern senast och jag tror han kommer ner på jorden här. Han kommer kanske rida på vågen i 1-1.5 set sen kommer tröttheten och psyket balla ur.

Över 39.5 game och en seger för Polacken känns klart intressant.

EDITERAD 2012-06-27 13.52:08

Jvk - 27 Juni, 2012, 13:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
klappklapp - 2012-06-26 22:37:39

Hej Jvk.

Nyfiken på vad som gjorde att du kom tillbaka till Rekat?
Du la väl av med gambling för några månader sedan?

Mvh