Speltips Janowicz-Gulbis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-06-27 15:00
Land: England
Liga: ATP
Odds: 2,88
Speltips: Janowicz
Spela på Speltips Janowicz-Gulbis
100% bonus upp till 1000 kr!
Spela på Janowicz
Spelet finns på Pinnacle bla och det finns flera bra spel på denna match. Bolagen överskattar Gulbis vinst över Berdych tycker jag. Jag tror att den lille bortskämde Gulbis kommer få bekänna färg här.

Gulbis är döpt efter den legendariske Ernest Hemmingway sägs det och han är som sagt en riktigt bortskämd överklass kille som jag alltid haft svårt för. Om jag inte minns fel så tog snuten han i Stockholm för några år sedan inför Sthml Open då han köpte sex på gatorna i sthlm..?? Nöt!!!!!

Det finns några spelare jag inte gillar pga deras inställning till detta spel och det är Gulbis,Darcis,Crivoi och Dolgopolov jr tex. Dessa spelare är några som jag brukar låta bli att spela på då man aldrig vet vart deras skalle är.

Jaja nog om detta.

Som sagt så möter Gulbis en mycket talangfull spelare i Janowicz, killen borde vara rankad högre om man ser till hans kapacitet. Jag har rekat han ett flertal gånger och han är en spelare som kommer avancera med tiden. Killen besitter en grymt bra serve vilket han visa mot Bolelli tex. Han vann väl 57/68 bollar i 1a serven och han dundra in 20 ess. Bolelli hade endast 1st breakboll i matchen och den tog han tillvara pp i 1a set.

I mina ögon är Bolelli faktiskt en spelare med ganska bra kapacitet och han borde kunna spela på en högre nivå tycker jag. Bolelli vann över just Gulbis nyligen, på gräs dessutom.

Nej bolagen överskattar Gulbis här och jag tror mycket på Janowicz i denna match. Gulbis kan tappa skallen om hans spel inte stämmer och den risken är klart stor i denna match.

Gulbis har fått nog av rampljuset efter segern senast och jag tror han kommer ner på jorden här. Han kommer kanske rida på vågen i 1-1.5 set sen kommer tröttheten och psyket balla ur.

Över 39.5 game och en seger för Polacken känns klart intressant.

EDITERAD 2012-06-27 13.51:53
Spela på Janowicz-Gulbis hos Betfair
Spela nu
Jvk - 27 Juni 2012 - 13:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
jpe - 2012-06-26 23:13

Jag håller helt med om att Gulbis är en av spelarna som kan ha problem med både inställning och psyke, men det brukar då synas ganska tydligt på hans kroppsspråk. Nu verkar han va på väg mot formen som han hade för ett par år sen och segern mot Berduch var i mitt tycke mer imponerande spelmässigt än resultatmässigt. Han spelade fantastiskt och höll nerverna under kontroll på de viktiga bollarna. Dessutom var serven grym! Jag kan inte se att han skulle ha några som helst problem med att avancera till tredje rundan! Tror Janowicz får vara nöjd om han lyckas pressa Gulbis till tie-break i något eller ett par set.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: