Speltips Spanien-Portugal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-27 20:45
Land: Land
Liga: EM
Odds: 1.85
Speltips: Spanien över 1.5 kort
Spela på Speltips Spanien-Portugal
100% bonus upp till 1500 kr!
Spela på Spanien över 1.5 kort
Ska egentligen inte skriva några rekar men kan inte låta bli idag. Alla tips jag delar med mig av går åt helvete. Men men trägen vinner....
Folk har redan varit inne på att det blir en tuff batalj ikväll. Iberiska derbyt, Barca- Real o.s.v.
Många har också rekat kort på Pepe och jag håller med, bra spel. Jag tror alla diverse kortspel blir lönsamt ikväll. Domare Cakir från Turkiet drar sig inte för att visa ostskivor. Senast dömde han Italien-Irland och delade ut sju gula. Innan dess dömde han Sve-Ukr men delade endast ut två.
Nog om detta. Ett spel jag direkt fastnade för var Spanien ö 1.5 kort. Det spanska laget har en drös spelare som tar kort, Arbeloa, Ramos, Alba, Busquets, Alonso m.fl. Dessutom har Casillas en förmåga att syna det gula ibland. Det blir ett krig därute och till skillnad från Frankrike kommer Portugal bjuda på motstånd, hårt sådant. De kommer inte stå och titta på när Spanien trillar boll, speciellt inte om de ligger under.
Över 4.5 kort i matchen tycker jag också är bra. Portugiserna är inte blyga av sig och förstår att deras enda chans är att spela tufft, hårt och fysiskt. Spanjorerna lär inte backa undan. Dessutom om ett av lagen leder i slutet så lär de maska och dra på sig ett kort. Det är semi-final! Det kommer bli krig.
Fotnot, Spanien drog på sig tre gula mot Italien och två mot Irland.
Ursäkta den taffliga reken men vill bara göra er uppmärksamma på de låga kortlinorna. Lycka till!!
Spela på Spanien-Portugal hos Betsafe
Spela nu
millionboy - 27 Juni 2012 - 20:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: