Speltips Tyskland - Italien

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-06-28 20:45
Land: Europa
Liga: EM
Odds: 3.45
Speltips: X
Spela på Speltips Tyskland - Italien
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på X
Tyskland är ganska stora favoriter till det här mötet och är det med all rätt. De har spelat den klart bästa fotbollen under mästerskapet och skulle de gå vidare från den här semifinalen så är de stora favoriter att ta hem EM för mig. Tyskland spelar en bättre fotboll än vad Spanien gör i detta EM.

MEN... det är långt dit. För först är det match mellan mina förhandsfavoriter Tyskland och det lag som jag varnade som outsider (och mest spelvärde) inför mästerskapet - Italien.

Och jämfört med gårdagens semifinal så håller jag Tyskland som större favoriter här än vad jag höll Spanien som igår. Marknaden verkar hålla med mig om detta, eftersom både Spanien och Tyskland gick ut på samma odds flera dagar innan semifinalerna skulle spelas. Både Tyskland och Spanien gick ut på 1.90 i odds, men Spanien gick upp mot 1.95 nära inpå spelstopp. Tyskland går åt andra hållet och står på 1.80 - 1.85 nu timmarna före spelstopp.

Men Italien är alltid Italien. Och när de väl har kommit såhär långt som de har gjort så räkna för tusan inte bort Italien.

De har så många bra spelare i truppen som själva kan vrida och vända på ett annat lag och de visar upp ett sånt otroligt Italienskt självförtroende just nu så jag står fast vid att "MITT" Italien blir farliga. För jag kommer att stå fast vid att jag var först i Sverige med att lyfta fram Italien som den solklara utmanare och det lag med högst spelvärde i år.

Balotelli och Cassano rör om alla försvar med deras geniala spelsinne. Pirlo visade prov på ett enormt självförtroende vid senaste straffläggningen men det är Buffon som bär upp laget just nu längst bak. Hans attityd och inställning lyfter hela Italiens försvar och smittar sedan av sig vidare upp till mättfält och anfall. Och Prandellis ledarskap verkar spelarna köpa rakt av, vilket också är viktigt.

Tyskland lurade till det lite när man visade musklerna genom att slänga in TRE (!) "reserver" från start i kvarten mot Grekland på topp. Bara det är en enorm styrka. Jag kan omöjligt se att något annat lag hade gjort det samma med deras trupper.

Tyskland visade också upp styrka när de krossade grekerna rent spelmässigt och jag vet inte exakt hur Jogi Löw kommer att ställa upp idag, men oavsett hur det blir så blir det ett starkt lag.

Men Italien är jobbiga att gneta sig förbi. Italien har ett otroligt starkt och disciplinerat försvarsspel och är nog det lag som jag ser som svåraste utmanare på vägen mot ett EM-guld för Tyskland.

Jag tror nämligen, och har hävdat under hela mästerskapet, att Italien är det enda laget som kan stoppa Tyskland i år.

Jag finner därför spelvärde i ett X idag till höga 3.45 i odds. Men jag spelar det med tänket att det kan gå att sälja av mitt X med ca 15-20 minuter kvar om ställningen skulle vara X just då.

Dessutom är detta två lag som faktiskt inte har känt på hur det är att förlora i EM än.

Ska vi säga 1-1 idag? Det är i alla fall min känsla.

//Amrish

EDITERAD 2012-06-28 13.31:01
Spela på Tyskland - Italien hos Unibet
Amrish - 28 Juni 2012 - 13:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
el capitano - 2012-06-28 17:55

Först i Sverige...lugna dig nu! Sluta fiska efter cred hela tiden så blir du lite mer trovärdig.

TheMechanic - 2012-06-28 17:29

Är tveksam till hur mycket Balotelli och Cassano orkar hjälpa till i deffensiven - 2 spelare försvinner i presspelet - kommer inte fungera mot Tyskland.

Oldschool - 2012-06-28 14:12

Tyskland vinner. Har du tur så kan du sälja av krysset.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: