Speltips Troicki - Monaco

Sport: Tennis
Spelstopp: 2012-06-29 13:00
Land: England
Liga: Wimbledon
Odds: 1,51
Speltips: Monaco
Spela på Speltips Troicki - Monaco
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Monaco
Juan Monaco som inte är en van grässpelare, men har verkligen utvecklat sitt spel på snabbare underlag de senaste åren. Han ställs mot en slutkörd Viktor Troicki som lever på lånad tid. Serben har haft tur i de första omgångarna med två femsettare mot spelare som han enkelt ska slå lär sätta sina spår - om inte annat psykiskt. I första omgången vann han färre poäng än Granollers men lyckades ändå vinna matchen.

Monaco är en utpräglad grusspelare som slår väldigt få unforced errors vilket han vinner mycket på. Men också få winners vilket gör att han nästan alltid förlorar när hans motståndare spelar på topp.

Viktor Troicki är å andra sidan ojämnare. Han servar väldigt ostabilt och släpper till många breakbollar. 9 mot Granollers och 16 mot Klizan att jämföra med Juan Monaco som mött likvärdiga spelare men endast släppt till tre breakbollar. Det hänger säkerligen ihop med serbens tämligen svaga servande. Ligger man runt 60-70% av förstaservarna måste man vinna mer än 70% av dessa, vilket Troicki inte gjort - som bäddad för brytläge, särskilt med tanke på hur väl Monaco returnerar.

Juan Monaco gjorde en riktigt bra grussäsong som kröntes med vinst i Houston och fjärde rundan i Roland Garros där en magnifik Nadal blev för svår. Han har kammat in rätt många extrapoäng tack vare ”succen” i Franska Öppna och det här är verkligen ett gyllene läge att kunna ta några extra kliv mot topp10. Gilles Simon tappade poäng och Mardy Fish har en kvartsfinalplats att försvara i Wimbledon som han kan glömma.

Som bäddat för argentinsk seger till 1,51 på betsson. Hcp-spel lär också testas när bolagen släpper dessa.
Spela på Troicki - Monaco hos Betsson
Poldan - 29 Juni 2012 - 00:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
bet365 Bonus

Livestreaming från 70 000 matcher & event!

Se över 70 000 matcher och event live i din dator, mobil elle surfplatta.

Nästa speltips: