Speltips

Speltips Troicki - Monaco

Sport: Tennis Spelstopp: 2012-06-29 13:00 Spela här

Speltips Troicki - Monaco
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,51 Speltips: Monaco
2012-06-29 13:00 Troicki - Monaco Monaco 1,51 Poldan

Juan Monaco som inte är en van grässpelare, men har verkligen utvecklat sitt spel på snabbare underlag de senaste åren. Han ställs mot en slutkörd Viktor Troicki som lever på lånad tid. Serben har haft tur i de första omgångarna med två femsettare mot spelare som han enkelt ska slå lär sätta sina spår – om inte annat psykiskt. I första omgången vann han färre poäng än Granollers men lyckades ändå vinna matchen.

Monaco är en utpräglad grusspelare som slår väldigt få unforced errors vilket han vinner mycket på. Men också få winners vilket gör att han nästan alltid förlorar när hans motståndare spelar på topp.

Viktor Troicki är å andra sidan ojämnare. Han servar väldigt ostabilt och släpper till många breakbollar. 9 mot Granollers och 16 mot Klizan att jämföra med Juan Monaco som mött likvärdiga spelare men endast släppt till tre breakbollar. Det hänger säkerligen ihop med serbens tämligen svaga servande. Ligger man runt 60-70% av förstaservarna måste man vinna mer än 70% av dessa, vilket Troicki inte gjort – som bäddad för brytläge, särskilt med tanke på hur väl Monaco returnerar.

Juan Monaco gjorde en riktigt bra grussäsong som kröntes med vinst i Houston och fjärde rundan i Roland Garros där en magnifik Nadal blev för svår. Han har kammat in rätt många extrapoäng tack vare ”succen” i Franska Öppna och det här är verkligen ett gyllene läge att kunna ta några extra kliv mot topp10. Gilles Simon tappade poäng och Mardy Fish har en kvartsfinalplats att försvara i Wimbledon som han kan glömma.

Som bäddat för argentinsk seger till 1,51 på Betsson . Hcp-spel lär också testas när bolagen släpper dessa.

Poldan - 29 Juni, 2012, 00:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!