Tänkte ge mig på min första rek här på sidan efter att bara följt er andra ett bra tag nu. Är tänkt att jag ska hålla igång med kanske ett par rekar i veckan om det vill sig väl.

Dagens bästa spel ser ja helt klart Gauthiod som! Laget har på de 3 senaste matcherna tagit 7 poäng, lika mycket som de tog på de första 8 matcherna. Rejäl formtopp med andra ord. Inte vilka segrar som helst heller, näst senast gav de Lund sin hittills enda förlust för säsongen efter en 2-1 seger hemma på Lunnevi. Enligt rapporter av bekanta som va på plats(jag bor bara 3 mil från grästorp) så va det en jättefin insats av Gauthiod. Senast tog man dessutom sin första bortaseger mot Limhamn/Bunkeflo. Att de nu gästas av jumbon Sleipner gör ju inte saken sämre direkt. Förutom en mycket orättvis seger, sett till matchbilden, mot husqvarna i svenska cupen i veckan har Sleipner dunkel form.

Jag kan inte se något annat än en tämligen enkel seger för Gauthiod hemma på Lunnevi idag. 2-0 eller 3-1 känns som tänkbara resultat. Spelar i vilket fall en redig slant på raka 1:an till 1,80 hos Bwin ! Lycka till alla som ryggar

EDITERAD 2012-06-30 12.27:39

This is the stats tab
This is the post tip