Till att börja med kan jag inte tänka mig att Murray, som sett lite halvdan ut, slår Marin Cilic i raka set. Han är helt enkelt för ojämn under matcherna och servar inte minst för ojämnt. Här tror jag snarare på minst ett tiebreak och kanske fem set.

De har mötts fem gånger på snabba underlag där skotten leder med 4-1, men det har sannerligen varit jämna matcher och bara en gång har Murray vunnit raka set - den matchen slutade 7-5, 7-6.

Lägg där till att Andy Murray tappat set mot både Ivo Karlovic och Marcos Baghdatis. Ja, då kan en höna räkna ut att överspelet sitter. De enda som tror att skotten vinner i utklassningsstil är britterna själva. Det är bannemej helt otroligt hur de höjer upp Murray och det är verkligen svårt att inte dra på smilbanden när kommentatorerna på Wimbledon radio sätter igång. Hur ofta höjer vi svenskar upp Wozniaki till skyarna?

Marin Cilic kom tillbaka från en långvarig skada i början på året och hade lite problem i början men har verkligen hittat rätt på gräsen. Obesegrad är han till och med i år och det kanske han ska tacka Nalbandian för som gav bort segern i ATP Queens efter att ha brukat övervåld mot linjedomaren.

Kroaten har 8-0 i matcher på gräs i år och ser riktigt stark ut. I min bok servar han hem minst ett set och spräcker linan ordentligt.

This is the stats tab
This is the post tip