Speltips

Speltips Jönköping v Hammarby

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-02 19:30 Spela här

Speltips Jönköping v Hammarby
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,30 Speltips: 1
2012-07-02 19:30 Jönköping v Hammarby 1 2,30 holms

Jaha, Bajen. Nu är det inte så jävla roligt längre.
En seger på de åtta senaste matcherna, och det är nu man förstår vikten av att poängen rasade in i strid ström i början av säsongen, annars hade det varit en solklar bottenplacering nu.
Och den här skrala formen som söderbröderna just nu visar upp är egentligen inte så jävla knepigt. För trots att poängen trillade in under våren, så spelade Bajen sällan en bra fotboll.
Alltså, det är väl egentligen bara mot Brommapojkarna jag kan skriva under på att man gjorde en riktigt bra insats. Och till slut, när spelet inte lyfter, då slutar poängskörden att växa. Fullt normalt. Poängen innan får nästan ses som en bonus.

Tre raka förluster nu. Hemma mot Ljungskile så handlade det om oförmågan i offensivt straffområde. Men mot Öster så skapades knappt en vettig chans, och förlusten borta mot hysteriskt värdelösa Trelleborg var under all kritik.
Frågan är, alltså, torsk även idag ... får jänkaren då packa väskan och flytta hem till USA?
Idag återkommer Andreas Dahl efter avstängning. Visst, ett plus. Men sanningen är ju den att Bajen inte har imponerat även när skåningen har spelat.

Jönköping gjorde en av sina bästa matcher nu senast. Dock fick man nöja sig med 1-1 borta mot Falkenberg.
Men tränare Mats Green var trots allt smått lyrisk efter den insatsen och menar att det bara är att jobba på i samma anda.
Och då kommer det alltså att handla om ett hemmalag med en tydlig spelidé - mot ett lag som på slutet famlat i mörkret efter något som överhuvudtaget kan kallas för spelidé.
Redan där tror jag hälften redan är vunnet för smålänningarna.

Och! Innan säsongen drog igång så var det faktiskt många spelare i Bajen som ordagrant avskydde den nye tränaren. Visst, när poängen ändå strömmade in så var det svårt att gnälla ... men nu är det naturligtvis mungipor nedåt igen, och vatten på kvarn för dem som vill ha bort Greg.

Så som Bajen har uppträtt sedan i mitten av maj så finns det ingenting som talar för att det ska bli några poäng i Jönköping.
Dessutom så kan man ju se rubrikerna redan nu. För den briljante Branimir Hrgota gör idag sin sista match innan flyttlasset går till Tyskland.
Och ... ja, det är ju klart att han ställer till med en show och löser tre poäng sitt J-Södra. Så mycket fotboll har jag sett genom livet ...

holms - 01 Juli, 2012, 23:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
bajenake - 2012-07-02 19:16:45

1.8 nu på bet365

Hulk - 2012-07-02 00:41:25

vart har du hört att bajenspelarna ogillar gregg?