Speltips Tyresö v Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-03 19:00
Land: Sverige
Liga: Damallsvenskan
Odds: 2,07
Speltips: Hcp 0-1 1
Spela på Speltips Tyresö v Göteborg
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Hcp 0-1 1
Jag vill påstå att AIK redan har åkt ut allsvenskan. Det är Kif Örebro emot, men då Örebro till hösten får ett klart starkare lag (en pigg Sara Larsson) så kan jag inte se hur AIK ska kunna kravla sig förbi. Man är helt enkelt för tunt.
Ändå åkte man förra veckan och spelade ut Göteborg borta. Borde egentligen avgjort matchen efter första halvleken efter alla chanser man skapade.
Nu lyckades dock Göteborg kvittera i andra halvlek när Anita Asante lyckades snubbla in bollen i nät.

Och, det här säger nog allra mest om Göteborg. En bedrövlig insats senast, och nu väntar en sista match innan man får smyga på semester. Och det är ju inte vilken match som helst. För bara på andra sidan väntar ett lag som vill visa sina hemmafans sin tacksamhet efter en trevlig vårsäsong.

Tyresö har rustat för en gigantisk (nåja) publik och dessa skrikande ungar ska nu hjälpa hemmalaget till en ytterst viktig trepoängare.
För! Trots att man gjort en bra säsong hittills så ligger faktiskt Malmö bättre till i slaget om SM-guldet. Och det vore ett fiasko modell värre.
Så, det finns inget som helst jävla utrymme till att tappa några poäng hemma mot lag som inte har ett dyft att spela för. Och, Göteborg är ett sådant lag.

Och sanningen är ju också den. Skulle Göteborg fortsätta på den inslagna vägen från senast, där brallisarna redan i tankarna hittat sig själva i sina solstolar längst den svenska västkusten, då kan det här sluta 4-0.
Det är dagens sanning.
Spela på Tyresö v Göteborg hos Nordicbet
holms - 3 Juli 2012 - 08:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: