Speltips

Speltips Tyresö v Göteborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-03 19:00 Spela här

Speltips Tyresö v Göteborg
Land: Sverige Liga: Damallsvenskan
Odds: 2,07 Speltips: Hcp 0-1 1
2012-07-03 19:00 Tyresö v Göteborg Hcp 0-1 1 2,07 holms

Jag vill påstå att AIK redan har åkt ut allsvenskan. Det är Kif Örebro emot, men då Örebro till hösten får ett klart starkare lag (en pigg Sara Larsson) så kan jag inte se hur AIK ska kunna kravla sig förbi. Man är helt enkelt för tunt.
Ändå åkte man förra veckan och spelade ut Göteborg borta. Borde egentligen avgjort matchen efter första halvleken efter alla chanser man skapade.
Nu lyckades dock Göteborg kvittera i andra halvlek när Anita Asante lyckades snubbla in bollen i nät.

Och, det här säger nog allra mest om Göteborg. En bedrövlig insats senast, och nu väntar en sista match innan man får smyga på semester. Och det är ju inte vilken match som helst. För bara på andra sidan väntar ett lag som vill visa sina hemmafans sin tacksamhet efter en trevlig vårsäsong.

Tyresö har rustat för en gigantisk (nåja) publik och dessa skrikande ungar ska nu hjälpa hemmalaget till en ytterst viktig trepoängare.
För! Trots att man gjort en bra säsong hittills så ligger faktiskt Malmö bättre till i slaget om SM-guldet. Och det vore ett fiasko modell värre.
Så, det finns inget som helst jävla utrymme till att tappa några poäng hemma mot lag som inte har ett dyft att spela för. Och, Göteborg är ett sådant lag.

Och sanningen är ju också den. Skulle Göteborg fortsätta på den inslagna vägen från senast, där brallisarna redan i tankarna hittat sig själva i sina solstolar längst den svenska västkusten, då kan det här sluta 4-0.
Det är dagens sanning.

holms - 03 Juli, 2012, 08:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!