Speltips Västerås v Akropolis

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2012-07-04 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 1 Norra
Odds: 2,10
Tips: Hcp 0-1 1
Uppskjuten match som regnade bort för ett tag sedan. Och den är av yttersta vikt för bägge lagen.
För Västerås del handlar det om att ta rygg på lagen i den absoluta toppen, och för Akropolis så gäller det att trolla bort nedflyttingsplatsen.
Det är också den tydliga skillnaden lagen emellan. Västerås är ett lag för den ytterska toppen - Akropolis ett klart ämne för botten. Tabellen ljuger sällan, och inte den här gången heller.
Pratade med några lirare från BK Forward efter 1-1 matchen borta mot Akropolis. Och det poängtappet var bland de sjukare då Forward var numret större matchen igenom. Som det topplag man är.
Ska Akropolis klara sig från degradering så är det inte matcher mot Sirius, Forward, Östersund eller Västerås man ska vinna, utan mot bottenkollegorna.

Västerås började säsongen något svajigt, men har på slutet spelat upp sig markant. I takt med att skadebekymren har lättat har också poängen kommit.
De senaste förlusterna mot Forward och Sirius är inget att säga om, två riktigt bra lag som bägge kan vinna serien.
Innan dess hade VSK sex raka segrar, och det är inget annat är klass rakt igenom.
Nu har man traskat igenom den tuffare delen, och har nu smygit in i nedförsbacken igen med ett besök av detta trötta Akropolis.

Västerås lär sätta gasen i botten från start, och när passningsspelet stämmer för Erik Acar gäng, då kan det gå fort, riktigt fort.
Ett tidigt mål och det här kan rinna iväg. Och så länge det finns ett stycke Emir Smajic i det grönvita anfallet, ja då kan det bli hur tidiga mål som helst.

Akropolis kommer dessutom utan avstängde försvararen Kim Odelius. Nu tror jag väl inte att det hade spelat någon roll om han hade spelat eller ej, det blir torsk i vilket fall som helst. Men det underlättar såklart inte att han är borta ...

4-1?

Spela på Västerås v Akropolis hos Nordicbet
Spela nu
holms - 3 Juli 2012 - 22:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
braspel - 2012-07-04 15:37

Cardbet har 2.25!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: