Speltips

Speltips Oddevold-Lunds BK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2012-07-07 16:00 Spela här

Speltips Oddevold-Lunds BK
Land: Sverige Liga: Division 1 Södra
Odds: 2.25 Speltips: 1
2012-07-07 16:00 Oddevold-Lunds BK 1 2.25 Killer

Toppmöte i Söderettan när Lunds BK gästar IK Oddevold och Rimnersvallen.

Lunds BK rivstartade säsongen i söderettan med sex raka vinster och såg ruskigt starka ut. Men efter den starka inledningen så har det gått tyngre för laget. Lund är inne i en svagare period där segrarna men framförallt målproduktionen som var så bra inledningsvis har uteblivit. Jag tror att den mentala biten spelar in då självförtroendet och skärpan som fanns i avsluten tidigare under säsongen inte finns där för tillfället. Lund har bara tagit en seger på dem fyra senaste matcherna och kommer närmast från en mållös tillställning hemma mot Kristianstad.

Tungt avbräck hos skåningarna då mittfältaren och tillika lagkaptenen Robin Andersson är avstängd här.


Jag spelade emot Oddevold i derast senaste match mot Örgryte IS där laget förlorade med 1-0 på Gamla Ullevi men enligt rapporter stod Oddevold upp riktigt bra och ett oavgjort resultat hade varit mer talande sett till matchbilden. Oddevold har gjort det bra inledningsvis av säsongen och ligger på tredjeplats med 22 inspelade poäng, fem poäng bakom Lund, och sex poäng bakom serieledande ÖIS. Hemma på Rimnersvallen har laget varit riktigt svårslaget vilket raden 4-1-1 12-5 visar.

Oddevold har ett intressant och bollskickligt lag som mycket väl kan vara med och utmana Lund om andraplatsen (ÖIS tar förstaplatsen) vilket genererar kvalspel till Superettan. Inför säsongen värvades (som dem flesta nog redan vet) anfallaren Johan Patriksson som trots flera anbud från större klubbar valde att skriva på för IK Oddevold. Johan Patriksson leder söderettans skytteliga överlägset med 14 mål på tolv matcher och ger Oddevold en extra dimension. Oddevold har en bra form med fem segrar på dem sju senaste matcherna och har tre raka hemmasegrar med 9-3 i målskillnad.


I Uddevalla får dem flesta lagen stora problem och jag tror inte det blir något undantag i eftermiddag heller. Lunds defensiv har en av säsongens svettigare uppgift framför sig och när självförtroendet inte är på topp så får man det jobbigt, det är känslan. Oddevold drar det längsta strået här och blandar sig på allvar i toppstriden.

Killer - 07 Juli, 2012, 02:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2012-07-07 09:33:37

bra rek. Ryggas.


Tack för Englandu19 i går.