Williams-Radwanska -5 game 1.80 maratonbet Spelstopp Kl 15:00

Hur fan ska Radwa kunna stoppa denna kvinna?

Radwa är underbar att skåda när hon är i full form...det är ju ingen tjej som de spelar ut direkt. Hon är ju den tjej på WTA touren som läser spelet absolut bäst. Hon anpassar sig så efter sin motståndare och varierar spelet sjukt bra tycker jag. Tyvärr för henne idag så möter hon ju Serena, jag kan inte se hur Radwa ska kunna slå henne idag.

Radwa har faktiskt en ganska stor press på sig idag och det gäller en del för henne här. Hon måste ju vara sjukt nervös att gå ut o spela en final mot en fyrfaldig vinnare här. Skulle Radwa vinna här måste hon ju bli Polens största idrottskvinna genom tiderna, jag kan ej historien i Polen men hon måste bara bli det. adwa är rankad högre än Serena idag och det med rätta då hon spelat grymt bra en tid.

Det som talar emot Radwa idag och det som jag bygger reken på är ju att Serena är sjukt svårslagen, inte minst på gräs vilket hennes fyra tidigare vinster här visar. Hon har vart borta pga skador och sjukdomar ett tag men tycks nu hittat tillbaka till sitt spel. Jag tycker oxå att Serena är den tjej på touren som har en ruskig fördel i sin serve. Vi brukar få se många break i damtennis då deras serve inte har lika stor inverkan på spelet som i herrarnas. Detta gör det ju lite roligare att följa oxå kan jag tycka iaf. Vi kan ta Serena först, hon servar runt 200km/h vilket är sjukt hårt på WTA touren. Hon är oxå den tjej som har den absolut bästa 2a serven i mitt tycke..hon vågar verkligen trycka till den och hastigheten (ca 150km/h) på den är näst intill lika hård som Radwas 1a serve tex. Serena har dundrat in ca 90 ess under veckan och det är ju imponerande.

Radwa har ju en stor svaghet i sin serve tycker jag, hennes 2a serve (ca 120km/h) har blivit bättre MEN den ä långt ifrån bra i mitt tycke. Serena kommer pulvrisera hennes 2a serve idag om hon inte vågar trycka till den, Radwa måste chansa på 2a serven idag för att ha chansen tror jag.

Nej jag tror mycket på Serena i denna match..hon har vart i denna situation massor utav gånger och hon är ruskigt svårslagen här.

Till sist så har ju Radwa klagat hela veckan på vädret i London och den har tydligen gjort henne förkyld säger hon. Hon tvingades dra sig ur dubbeln för att orka spela singel och detta är ju absolut inte bra om man säger så. Hon skulle genomgå en läkarundersökning innan matchen för att se om hon kunde spela den. Hon lär ju spela denna match men man ska ju ha detta i beaktning och risken att hon bryter finns ju alltid.

This is the stats tab
This is the post tip